Bursa sünnet yaptıran anneler fiyatlar nasıl
Daha yaptırmadım ama genelde Medicana ya gidiyoruz oradan fiyat aldım lokal anestezi ile 6000 dedi Ünal Adıgüzel fiyatıda nakitte 7000 karta 7500 yazıyordu şubatta yaptıracağım
Devlet bedava yapiyo. @Elif53 yaptirmisti
Ben devlette yaptırdım benim özel hastanem 11 bine yapıyormuş artık özeli bırakacağım bu gidişle çünkü çok pahalı
Fiyatlar aşağı yukarı aynı gibi 8 bine yaptirmistik bizde
Teşekürler ederim
Ben gemlikte otryom burdaki devlet hastanesi biz 1 yaşına kadar yapmıyox dedi
Doğrudur hersey zamlandı
Devlet genel anestezi yapıyormuş öylemi gerçekten süreç nasıldı bide hangi doktora gidilir
Osmangazi aritmide 3500e yaptırdık. Nilufer doruk 6500e yapıyor fiyat almıştık
Ne zaman yaptırdınız acaba bizde bu aralar düşünüyoruzda
Tamamen uyutuyor ama ameliyattan çıkınca uyanmış oluyor 1 saat kadar sürekli ağlıyor anestezinin etkisi ile. Sonra uyuyor. Çocuk cerrahisi yapıyor sadece 1 gün zor geçiyor 2. Gün daha sakin oluyor sadece dikişler hala düşmedi bizimki 13 ünde yaptırdık
Yess… bedava yaptılar… damadın hazır kanks
Sanırım @Bartumm da aynı şeyden sikayetciydi
Hayır… bölgesel uyuşturma yapıyorlar… yani biz o şekilde sünnet olduk. Ayrıca çocuk cerrahisine gitmek gerekir.
Gecen ay yaptırdık fiyatlar henüz artmadi bildigim kadarıyla. Doktor hakkinda olumsuz hicbir yorum okumadim. Cevremde çok fazla da sünnetini yaptığı kişi var. Ekstra muayane ucreti alınmadı 3 aylık oldugu icin lokal anestezi yapıldı 15 dakika sonra odaya getirdiler oğlumu sadece beni görünce ağladı. Ameliyathane de sevmisler hemşire videoya cekmis sagolsun. Hic bilmediğimiz bir hastaneydi ama memnun kaldık
Evettt burda da devlet 1 yaşına gelmeden yapmıyor
COk tesekkür ederim bilgilendirme için
Doktor ismini söyleyebilirmisiniz
Salı günü devlet hastanesinde lokal anestezi ile ücretsiz yaptırdık biz de. Çocuk cerrahisi doktoru yaptı. 2 aylık 28 günlüktü oğlum bugün tam 3 aylık oldu. Ve sünnet yarası iyileşmeye başladı bile. İlk 2 gün çok acı çekiyor tabi fakat geçiyor…