Yaptırdın mi canım illaki ağlayacak ama birgün sonra birşey olmuyor önüne karton bardak koyduk biz 1 hafta sonra duş
Bizde sargı falan yapmadılar klips yöntemiyle kesmişti doktor 4 5 gün kaldı klips bardak koymuştuk beze takilmasin diye çıkarttıktan sonra normal düzene devam etti ama hergun kantoron yağıyla pipisini geriye doğru çekerek yapismasin diye masaj yaptım sünnet olurken bizde yanindaydik hiç aglamadi hissetmedi bile sonrasında da ağrısı acısı hiç olmadı çok şükür ben yaptirdigimda 2.5 aylıktı şimdi 3 ay 20 günlük tek sıkıntımız atak haftasındaydi o yüzden biraz huzursuzdu
Yok canın bugün insealllah
Anladım canım insealllah bizimde sıkıntısız biter tesekkur ederim
Merhaba kansızlık geçti mi
Sünnet oldu mu bebeginiz? Süreciniz nasil gecti?
Bizim lokal anestezi ile yapıldı klips takıldı sonrasında ilk gun bşraz huysuz oldu agrısı olur dedi 4 saat arayla surup verirsin dedi doktor sonraki günlerde COk bişey olmadı 4 gun klips kaldı 5 gun çıkarıldı sonrasında bi krem bide batikon sürdük 5 gün boyu oda sonrasında banyo yaptırabilirsin dedi doktor biraz şişlik vs oldu kendısıde soledı onlar normal dedi azcuk kanama olabilir korkmayın dedi şuan gayet iyi COk şükür
Bize krem falan yazmadı kantoron damlat geri ye cekerek masaj yap yapismasin dedi
Demek herkese farklı söylüyorlar
Her doktor farklı galiba ilk cocuklarin biri 5 biri 3 yaşındaydı normal lokal anestezi ile olmuştu doktoru farkliydi lazer kesim yapmıştı doktor..bunda 10 kilo üstü her çocuğa genel anestezi yapıyormuş bizimki 5 kiloydu Allah’tan yoksa yaptırmak istemezdim genel