Sünnet Hakkında Fikir ve Tavsiye?

Her doktor kabul etmiyor 6 aylık bebekleri bende Osmaniye devlet hastanesinde yaptırdım çok şükür oldu bittti 6 ay 1 haftalikti şuan 7 ay üç haftalık olduk. Bence Osmaniyeye gidebiliyorsaniz iyi olur. Beklemeyin biran önce olsun derim özeller para tuzağı ya

Nasıldı süreç genel anestezi altında mı yapıldı acaba

Ben 2.5 aylık yaptırdım çok rahat geçti tamamen iyileşti 2 hafta sürmedi iyileşmesi gaz sancısı olmasa aglamadi bile

Aynen bende dönmeye başlamadan yaptırmak istedim ne olur ne olmaz diye ideali ilk 3 aymis aslında bide doktordan doktora değişiyor bence ilk çocuklar biri 5 yasindaydo eşim hastanede çalışıyordu doktor küçüğüde yapalım ikisi çıksın dedi küçük 2.5 yaşındaydı lazer kesim yaptiydi doktor lokal anestezi ile…şimdiki doktor 10 kilo nün üstüne genel anestezi diyor bizimki Allah’tan 5.5 kiloudu da kurtuldu genelden

Bizimkini doktor klips yöntemiyle kesti klips çıkana kadar 4 5 gün taktik bardak ama gerçekten çok işe yaradı yoksa klipsi çekerdi bez :face_with_peeking_eye:

Genel anestezi uyuttular. Ama yanıma geldiginde 1 saate yakın ağladı etkisiyle. İlk gün zor geçiyor ikinci günden itibaren rahat geçiyor. Benim kardeşim de doktor o da oğlunu genel anestezi ile yaptırdı o 4 aylıkken yaptırmıştı.

1 Beğeni

Aynen canım şükür kurtardık eşim çok istemiyordu ama direttim valla

1 Beğeni

Geçmiş olsun en azından bı daha böyle derdimiz olmayacak :sweat_smile: benimki hiç anlamadi bile sünnet olduğunu ilk gün ağır gecti falan diyolar ama benimki zaten atak haftasındaydi o yüzden sünneti bile anlamadık​:joy::joy:

Ay bn korktum çişini tuttu 7 saat kadar dedim aha birşey oldu sonra mecbur yaptı oh dedim​:joy: ayy çok şükür bitti

Bebeğimi yarın sünnet ettircezde nasipse tecrübeli annelerbo sıkıntı oluyomu nasıl oluyo bu süreçte

Ne kadarlık canim

1 Beğeni

5 bucuk aylık ben biraz endişeliyim panikde var acaba bsey olurmu canı yanar mı

Bizi içeri almadılar imkan varsa alan yere yaptırın içerde yabancılardan korkmuştu 2 gün baya baya omzımda sarılarak korkarak ağladı diğer türlü acısı 2 güne geçti çok şükür calpol verdim mutlaka verin BENCE . Sargıyı doktor suda bekletip öıkarın dedi biz biraz erken çıkardık sanırım suda iyice yumuşamamış siz iyice yumşatıp çıkarın orda ağladı baya

Yok almaslarsa yanına yptrmam biz konusmustuk öncesi alıyolarmıs sargı degilde bişey takıyolarmış ole dediler tesekkur ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

O zaman hiç korkmayın 2 gün bile olmadan toparladı benim bebeğim 6 ayda

merhaba oglum 4.5 aylikken yaptirmistik 15 20 dk suruyor uyutulmadan sunnet oldu dikisli olmustu bittikten sonra dr umuz eve gider gitmez fitil verin dedi agri kesici ates dusurucu biz eve gelip fitili koyana kadar biraz zaman gecti bu esnada uyusukluk gecince fitil etkisini 45 dk da gosteriyor etki gosterene kadar agladi fitil etki gosterdiginde hic huysuzlanmadi bile ben sunnet kilodu ve sunnet bezi almistim 2 gun onu kullandim cok rahat ettik oglumda hic aci agri hissetmedi size tavsiyem hastaeden yada özelse klinikten cikmadan surubunu yada fitilini verin eve gelmeyi beklemeyin uyusukluk gecse bile agri aci hissetmez canim

Tesekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Tesekkürler canım bilgilendirme için​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Rica ederim canim aman çıkmadan hastaneden verin hic aglamasin uyusukluk gecince simdiden gevmis olsun​:smiling_face_with_hearts:

Tesekkür ederim :cherry_blossom: Allah razı olsun

1 Beğeni