Sünnet Hakkında Fikir ve Tavsiye?

Fiyatlari ne oluyor

Muayene için 15 tl aldılar. Sünnet 6 bin tl ydi . Ama bebeğim hareketli olduğu için popodan fitil şeklinde sakinleştirici verdiler o yüzden 7 bin tl tuttu.

Merhaba arkadaşlar sünnet için 17 mayısa gün aldık bebeğim tam 42 günlük olacak. Lokal anestezi olacak. Ben hala kararsızım acaba vazmıgecsem biraz büyüsemi diyorum. Bebeğini bu kadar küçük sünnet ettirip memnun kalan varmı?

3 Beğeni

Biz 5 ci ayındeyken yaptırdık.Sadece 1 gün çok ağladı ertesi gün keyfi yerindeydi.Ama organı tam 10 güne iyileşti.İyidikide erken yaptırmışız diyorum.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bizde eşim istemedi ben istiyordum,
Ne kadar erken o kadar iyi bence.
6ayı geçince narkoz veriliyor ,6 aya kadar yaptıra bilirsiniz

Ben doğduğu gün yaptıracaktım kan azlığı vardı yapmadı doktor 3aylığında yaptırdım. Ama bu gün doğurup yarın sünnet yaptran akrabalarım var. Erken olursa daha kolay iyileşir. Hem bebeklerde de stress olmaz

Biz tam 1 aylıkken yaptırmıştık şimdi 49 günlük çoktan iyileşti kolay oldu tavsiye ederim

1 Beğeni

Evet bide o varmış bende narkoz verilmesini istemem

1 Beğeni

Dün olumsuz bı haber gördüm sünneti araştırırken kafam bulandı. Çok minik olunca kıyamıyor insan sonuçta cerrahi bı işlem. Ama annelerin geneli memnun galiba yenidoğan sünnetinden. Umarım bizim sünnetimizde iyi geçer :pray:

1 Beğeni

Gözün aydın canım Allah damatligini göstersin
Ben 15 günlükken sünnet yaptırdık çok çabuk iyileşiyor ve hiç bir problem yaşamadım

Evet canim Bəbəyi Ne kadar erkən sunet yaptirirsan bi o kadar erkən iylesir bez kulandigi için erkən iylesiyor hep bende oğlumu Erkən yapdirdim cokda Şükür Çabuk iylesdi

Teşekkürler umarım çok çabuk iyileşir bi problem yaşamadan atlarız bizde :pray:

1 Beğeni

Evet herkes öyle söylüyor anne ve yüreği işte kıyamıyorum ama nasıl olsa olacak erkenden yaptırmak en iyisi galiba

1 Beğeni

Çok şükür hiç bir zorluk çekmedim sizde çekmezsiniz

1 Beğeni

Canım bebeğim şuan 45 günlük. 26 günlükken sünnet yaptırdık ama anestezi olmadı uyuşturucu kremle oldu. İlk oğlumuda öyle yapmıştık bi sıkıntı yok hatta bu aylarda daha iyi

2 Beğeni

@Beyz Aramıza hoş geldin canım :blossom::handshake:
Hayırlı olsun​:orange_heart:

1 Beğeni

Çok saol canım :slight_smile:

1 Beğeni

Cuma günü sünnet olduk canım çok rahat geçti çok huysuzlukta yapmadı sonrasında. Beklediğimden daha kolaymış ben gözümde büyütmüşüm. İnşallah iyileşme sürecimizde çabuk olur :pray:

1 Beğeni

Olue canm dr un verdiği kremi etrafına sür zaten 1 haftaya iyileşiyo. Bebiş ağrıda hissetmiyor. Çok geçmiş olsun bu arada damatlığınıda göstersin Allah

1 Beğeni

Teşekkürler. Amin inşallah seninkininde canım.

2 Beğeni