Sünnet olduk teyzelerrr🥰

Selam kızlarrrr :* oğlum 3.5 aylık sabah 8de sünnet için eğitim araştırma hastanesine gittik giriş yaptık önlüğü giydirdiler içeri aldılar. 20 dk süren bi operasyondu ama ne yazıkki bizi içeri almadılar ameliyathaneye çok üzüldük ve çok ağladım o 20 dk bana 20 sene gibi geldi. Neyse çıktı 20 dk sonra servise geçtik hemşire şimdi emzirme dedi 20 dk tuttu ondan sonra emzirebilirsin dedi. kıyafetlerini giydirdim doktor dedi ki şuan bi pansumanı var zaten çıkana kadar karışma çıktıktan sonra krem yazdı onu kullancam bide fitil verdi çok ağlarsa kullan diye sonra hemen gidebilirsiniz dedi. Eve geldik. Bebeğim çok huysuz demekki canı acıyor ağladı ağladı şimdi uyuttum ilacın etkisi geçince çok daha ağlayacak bakalım neler olcak Allahım yardım etsin :slight_smile:

Hayırlı uğurlu olsun :cherry_blossom: Rabbim damatlığını da görmeyi nasip etsin​:smiling_face:

Amin cnm Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

Öncelikle geçmiş olsun ve Hayırlı uğurlu olsun :blush: bizde yaptırmak istiyoruz 3 ay 1 haftalığız ama gittiğimiz doktor ben genel anestezi yapıylrum o yüzden 7 8 aylıktan önce yapmıykrum dedi bende aslında lokal anestezi altında kesilmesini istiyorum tamamıyla uyutulmasından yana pek değilim siz nasık yaptırdınız onu sormak istedim

Çok teşekkür ederim. Lokal anestezi oldu. Doktor dedi ki 9 aydan büyük olsaydı genel anestezi yapardık 9 ayın altı lokal anestezi dedi. Yanımızda 9 aylık 14 aylık bebeler vardı onlara genel anestezi yapmışlardı ve onlara serum takmışlardı akşam saatlerinde taburcu olcak onlar biz hemen çıkıp eve geldik

Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah :hugs:

Sağol canım​:smiling_face_with_three_hearts: