Söylemedi koysam da oyle duramazdı cok hareketli MaşaAllah bebeğim 2 aylik bu arada
Allah şifa versin
Maşallah geçmiş olsun ![]()
Benmde oğlum iki aylık Çarşamba günü sünnet günü korkuyorum zor bir süreç mi
Hiç korkmanıza gerek yok ilk gün biraz ağrısı oluyor ikinci gün idrar yaparken yanma yaşıyor üçüncü güne bişeyi kalmıyor pipisi beze yapışmasın diye karton bardak kesip koyduk biz onun dışında bizim için oldukça kolay geçti inşallah sizin içinde öyle geçer şimdiden hayırlı olsun ![]()
Benim bebeğimde 3 aylık oldu hemen yaptırmak istiyorum gün geçtikçe stresim artıyor istanbulda yaptıran varmı nerde yaptırdınız
Kesinlikle korkmayin ne kadar erken Allahın izniyle o kadarda cabuk iyileşiyor
Ben ilk gece sadece verdikleri agri kesiciden ölçeğin tabanını dolduracak kadar verdim o gece onun etkisiyle uyudu uyandi o aglamadan hemen yatağımdan alıp emzirdim aglamasina firsat vermeden sonraki sabah zeytinyagi döküp eşim sargıyi cikardi birazda o ara agĺadi sık sık bezini degistirdim her değiştirme de sari kantoron veya zeytinyagı surdum bugun 10.gün hic bisey kalmadi zaten 2. Gün geciyor 3 4 de hic bisey kalmiyor .Allah yardımcınız olsun
Bizde pazartesi yaptırıcaz inşallah tam 3 ayligiz. Devlet yapmiyormus 1 yaşından önce. Özel klinikte yaptırıcaz artik
Teşekkürler bayağı iyi geldi yazdıklarınız bana içim rahatladi gerçekten