Bebeğim 2 aylık ve pipisi yapışıktı sürekli huzursuz ve huysuzdu sünnet ettirdik inanılmaz rahatladı kızlar eğer böyle bir sorununuz varsa sizede tavsiye ederim
Bizim de öyleymiş ben de diyorum bu çocuk çişini yaparken zorlanıyor eşim bana yok yok diyordu. Sünnet ettirmeye gittik zaten yaptırmanız lazım yapışıklık var dediler. Şuan iyileşme sürecindeyiz ona rağmen hiç zorlanmıyor kesinlikle erkenden yaptırılması gerek
Aaa SubhanAllah bende surekli enfeksiyondan şüpheleniyorum acaba benim bebegimin de mi öyle inseAllah bende haftaya sunnet ettireceğim
Tenine mi yapışık oluyor nasil anlayabilirim
Normalde o fazla olan deri kısmının tamamen aşağı inmesi ve baş kısmının gözükmesi gerekiyor eğer bu olmuyorsa pipide ya yapışıklık ya da derinin deliğiyle ilgli bir problem var demektir
Ya erkek bebekte maalesef pipi büyük bir sorun eğer sizinkinde de yağışıklık veya derinin kendi anatomisinde bir bozukluk varsa bu da enfeksiyon varmış gibi sorunlar gösterebiliyor birde o kapalılıktan kaynaklı kireçlenmede oluşuyor bundan dolayı da olur der şekilde tek çözüm sünnet
Çok geçmiş olsun. 2 oğlumu da 20.günlükken yaptırdım. Özellikle bebek açısından çok büyük rahatlık.
Bende bugun yaptırdım ilk gecr ağrı kesici vermiş miydiniz?
Benim bebeğimde iki aylık verirseniz benim ne kadar vermem gerekir
Sünneti çocuk cerrahisi mi yoksa çocuk üroloji mi yapmalı sizler kime yaptırdınız birde özelde mi devletlerde mi yaptırdınız
Hayır sadece 2 defa yarım fitil verdim dr 3.ye gerek kalmaz bile demişti kendi idrarı iyileştiriyor zaten çok geçmiş olsun
Bize 4 gün boyunca 4er doz calpol vermemizi söylediler
Çocuk cerrahisi yapıyor sadece
İlk gün ağrı kesici verdik birde fitilin yarımdan biraz fazlasını gece yatmadan önce verdim zaten kendi idrarı iyileştiriyor tek sorun ertesi gün işerken biraz ağladı idrarı yaktığı için artık üçüncü güne birşeyi kalmamıştı
Üroloji doktoru da yapıyor ama ben özel bir kliniğe götürüp yaptırdım
Ben özel bir klinikte yaptırdım yapan çocuk doktoruydu ancak Aksaray’da sünnet konusunda oldukça deneyimli birisi doktorumuz maalesef devlet hastanesi bir yaşını doldurmadan yapamayacağını söyledi
İlk gün için bana iki çeşit ağrı kesici şurup verdiler birini içiriyordum bir saat sonra diğerini içiriyordum yani sırayla akşam yatmadan önce fitil verdim şuruplar birer çay kaşığıydı ertesi gün ağlarsa ağrısı olursa ver dediler zaten çok gerek kalmadı ikinci gün idrar yaparken ağladı bir kaç kez o kadar
Bana dolven verdiler ilk gece verdim birde sonraki gun sargıyi çıkarınca baya ağrısı oldu o zman verdim baska bir sey vermedim simdi biraz daha iyi cok şükür inşeAllah en kısa zamanda iyileşir
İnşallah hiç endişe etmeyin çabucak iyileşiyor bardak koymanızı söyledimi doktorunuz
Dün yaptırdım devlette genel cerrahi yaptı