Eymen yarin sunnet oluyor ablalari
Bize kolay gelsin InsaAllah bide diger olacak bebislere

Eymen yarin sunnet oluyor ablalari
Bize kolay gelsin InsaAllah bide diger olacak bebislere

Şimdiden Geçmiş olsun Allah kolaylık versin kaç yaşında bizde yaptıralım dedim kaldı ben büyüdüğünde yaptırmayı düşünüyorum kıyamadım
2 girecek
20 aylik sagol canim.tuvalet egitimine baslamak istiyorum gunduze ondan bide
Yaprir kurtul büyüyünce daha zor hem korkuyo hemde iyileşmesi daha uzun suruyo bütün hayatı 1 hafta 10 gün kısıtlanıyor en güzeli 2 yaş oncesi
Aynen benim diger 3 u buyuktu daha sIkinti
Cnm valla bi cesaret edemedik bide bu yaz sürekli dişiyle uğraştık diş çıkarttı arka arkaya acaba 1 buçuk yaşta falan yapsak rahat durur mu bilmiyorum ki
Nasıl rahat durdumi sünneti nasıl geçti bende siizn yaslarinizda düşünüyorum aslında ama yoksa ,7 yasa kalacak babasının yüzünden bide onuda ikna edemedim
Ben hareketlenme den olsun dedim şimdi yaotiriyim desem asla yaptiramazdim çok hareketli dönüyor sürekli emeklemeye calisiyo tepinip duruyo hiç durmuyo en güzeli 2.5 aymis onu anladım
benim diğer oğlanlar 3 ve 5.5 yaşındaydı olmak istemediler ikna edene kadar çok uğraştık sonra sadece muayene diye götürüp yaptırdık doktorumuz çok iyiydi kalemle kontrol ediyorum deyip iğneleri vurmuştu sonrada tableti ellerine verip pansuman yapacam kesmek yok deyip 10 dk da kesmişti adamlar kesildiğini eve gelince iğnenin etkisi geçince anlamıştı![]()
ama tabi oynamaları gezmeleri vs kısıtlandığı için sürekli agladilar ![]()
![]()
Valla bende şaştım şimdi dediğin gibi hareketlendi heralde büyunce yaptiriz keşke bayipda yapsalar
Simdiden koly bir gün olsun
.gecmis olsun olsun paşaya ![]()
![]()
Gecmis olsn rabbim damatliginida gostersin ins
Benim oğlumda şuan 207 günlük ekimde ayında türkiyeye geleceğiz o zaman 8 aylık olacak ve yaptıracağım benşm eşim de yaptırmayı istemiyor ona kalsa 12 13 yaşında olsun diyor ama türkiyeye gidince pek bişe diyemez en iyisi bebekken yaptırmak
Bizde 1 yaşında yaptırmayı düşünüyoruz daha doğrusu eşim dusunuyor geçmiş olsun olması gereken bişey zaten bir kızınl regli olması kadar erkeginde sünneti normal
Hadi inşallah ben büyük oglumu 1yaşini geçkin yaptırmıştım çok zor olmuştu anne meme anne su diye ağlamıştı 4saat bişey verememek çocuğu zabdedememistik hastane de yaptırmıştik tövbe etmiştim 2ci oğlumu evde yaptırdım 6aylikken hiç zorluk yaşamadım ilk günü biraz sidalandi o kadar memeyi verince şip.sesini kesti …seninde hayırlısı olsun canım
inşallah kolay ve sıkıntısız geçer
Evet ama ergenlik çağında da sünnet olmak çok saçma eşim şuan küçük diye istemiyor ama istemesede yapacağım ne kadar erken o kadar iyi
En guzeli dogar dogmaz
Tabi ki öyle ergenlikte olması saçma olur ama hani dugun yapar gibi sünnet düğünü falan yapıyorlar hediyelik dagitiyorlar ya ona karşıyım ben bir kız regl olduğunda gizlenir ama erkek olunca erkek oldu diye yayılır ona karşıyım ben
Sunneti saat 15.00 deydi. 15 dakika once vardik basvuru yaptik. beni odaya aldilar.islemden sonra cogunlukla ben olacagim icin. bana 4 gun ne yapacagimi anlatti.oynadi zaten kimse yoktu.cok sakin bi muayene haneydi(saat12.00 gibi fitil verdim)15.15.gibi 60 ml vucudunu uyustaran bisey sIkti. 20 dakika oyle bekledi igne yaptilar.onu hissetti biraz ama sakinlestirdim. tavana cizgi film yansima vardi onu izledi.igneden sonra 5 dakika felan bekledi kelepce yerlestirdi.10 dakika surmedi.sonra pansuman yapti.kisaca ayrinti veriyim.dikkat etmem gereken seylere 8 saatte bir fitil ver dedi.ilk dort gun persembeye kadar gunde iki kere banyo sabunsuz sampuansiz.bezini SIk degistir.ilk gun sivi ver verdigi ilac uyusuklugu var.yutkunma sorunu yasayabilir dedi.diger dort gun agir yedirme dedi hareket kisitligi felan yok.taktigi kelepce den zaten.eve donerken bi canta hazirladilar.icinde makasa benzer bisey var ve diplomasi var.hemsire kiz anlatti persembe gunu p.sine vaseline sureceksin bolbol kelepcenin ucunda beyaz bi tutturucu var onu kesicem.p si daha sisik olabilir zamanla inecek kendi dusecek dedi morarma sisme olabilir bunlar hepsi normal ilk 48 saat bir iki damla kan olabilir ama yogun kanama olursa acil hattimizi ariycaksin kan damari kesmis olabiliriz dedi.burda tekrar onaracaz dedi.zaten sivi yesler yedi balon ve araba sevdigi icin onlarla oyalandi bir kac kere de abisi bahceye cikardi.sakin simdilik.inshallah gecemiz rahat gecer.tesekkurler dilekleriniz icin.
Ergenlige giren çocuk sünnet mi edilir akıl var fikir var askere giderken yaptırsın daha iyi olur tobe tobe