acil cevap yazın
Sargı bezı pipisine yapışmış nasıl çıkartabiliriz
Doktor yarın laıcak ama acımamaması için biz yapıcaz doktor hızlı çeker diye
merhaba dr unuz pansuman icin ilacli su karisimi vermismiydi size bize eczaneye özel hazirlatip vermisti eger verdiyse sargi bezini o suyla bolca ıslatın hemen çıkıyor kendiliginden
Bize Pansuman falan yapın demedi öyle bir ilaç da verilmedi
hımmm aslında vermesi lazim bize ilac karisimli su vermisti onu ıslatiyordum sargi beziyle sonra antibiyotikli krem suruyordum birseyle islatsaniz hemen cikar kurudugu icin yapisiyor
Su zarar vermezmi daha 3 gün oldu
biz sunneti yaptirmistik sabah 10 da 3 saat sonrasinda basladik ilacli suyu döküp krem surmeye 4 saatte bir bu islemi yapiyorduk 3.gun hic birsey kalmamisti 3 gundur sargida ve hicbirsey sey surulmemesine sasirdim canim
Sünnet hastanede mi yaptırdınız
Kantaron yağı dökün yada zeytinyağı yumuşatsin açın. Biz 4 gün oldu sünnet olalı. Sargı bezi yapmadı doktor bardak koyduk ilk gün akşamına kreme başladık sonra hiç bişey koymadık.kantaron yağı ve krem dönüşümlü sürüyorum iyileşti sayılır şimdiden
Evet ama ücretli
Sargı bezi yapışmış sürdükleri krem mi ne bilmiyorum o kalın sürünmüş galiba yapışmış deriyle bütünleşmiş gibi duruyor çekerken çocuğun Canı acıyor bebeğim 2 ay 14 günlük bunları sürsem sıkıntı olur mu
Sargıyı sarmadan önce bir şey sürmüşler sargı bezini koymuşlar sonra Sonra da üstüne gazlı bezi koymuşlar gazlı bez çıktı ama şimdi baktık yapmaya çalışıyoruz krem sürdükleri sargı bezini yapışmış
dr zaten canim onu direk cikartmaz yapistigi icin oksijenli suyu döker yumusatir oyle cikartir kuru kuru cekmez rahat ol
Sargı bezinin üstüne dökün kantaron yağı yada zeytinyağı o yumuşatıcak kendi kendine yapıştığı yerden yumuşayıp kalkicak
Teşekkür ederim
rica ederim çikartınizmı peki sargıyı
Doktor çıkarttı ağladı baya ama az bişey sargıyı çıkartırken acımıştır tabi ama doktor hızlı çıkrttı döktüğü şey çok yakmış olabilir
Islatın çıkartın bizde sünnet olduk 3.5 aylıkken. Sünnetten sonra doktor banyo yapabilir demişti sizde ıslatıp çıkartabilirsiniz bı deneyin isterseniz