Süpürge makinası tavsıye

Varmi memnun kaldığınız süpürge makınası benımkı bugun sizlere ömür

Ezgi, kablolu mu kablosuz mu yoksa robot süpürge mi onu belirt istersen :sweat_smile:bende Roborock Saros Z70 istiyorum, keskeeeee benim olsa :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Dyson V11 kullaniyorum çok memnunum :cherry_blossom:

Kablolu ben dik ve o sürüngenler olanları sevmiyorum hele o dedıgın markaya benzer ablamda vardı kanepenin altına sıkılmıştı kedı gıbı bağırıyordu tekme atım cıktı :rofl: benım cocuklarım onun uzerıne biner biz klasik kabloculardanız :rofl:

Ezgi seni çağa ayak uydurmaya davet ediyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

:rofl: :rofl: :rofl: neden biz sürekli çağa ayak uyduracagız azıcıkta cağ bize ayağını uydursun bı zahmet :rofl:

1 Beğeni

Çağ sana uysa yandık desene belim tutulur kabloluyla zaten fıtığım var :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

:rofl: :rofl: Ya hadı o dık süpürgeler neysede o surungen olanları valahı sevemedim ablamın var begenmedım sureklı bır yerlere sıkışıyor bıde oglum ona binmek istıyor 3 cocukla o bıze bıraz dayanmaz kadar gıder evden kapı açılınca :rofl:

Aman oyle deme bacim ben bel.fitigi oldugum donemde aldim.valla elim ayagim oldu esim bile keske daha once alsaydik diyo. Koltuk ayaklari kisa olunca takiliyo yoksa sorun olmuyo valla . Ama benim kucuk kizda ustune cikiyo onune oturuyo ona bisey diyemiycem :rofl:

1 Beğeni

İşte bende o kucuk kızından 3 tane var bide babaları var MAŞALLAH önüne bakmadan yürüyor makınaya basa bütün iç organları dışarı cıkar :rofl: bize kablolu tavsiyesi lazım :rofl:

1 Beğeni

Ama senın için ıyı olmuştur belın içinde çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Ahhahaha bacim sende haklisin ozaman :rofl::rofl:

1 Beğeni

Sagol canim. Aynen elim ayagim oldu

1 Beğeni

Yok yok ben bıkıyorum onu alınca başıma ne gelecegını zaten bu makınamın bozulmasından %99 cocuklarım yuzunden %1 de ımalatin suçu :grin:

Fantom kullanıyorum çok memnunum babamgilde toz torbalisi vardı kendimde dikey olanını aldım

1 Beğeni

Durumun varsa clenmax önerebilirim. Kablolu artı halı,koltuk yıkama özellikli. Halıyı yıkaması beni zorladı birde belimi ağrıtıyor ama koltuk yıkama özeliği çok güzel. Ben çocuğum hastalanmıştı evde ki tozu ne azaltsın diye almıştım çok iyi oldu. Çekim gücü de süper. Sulu çalışıyor. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bissell CrossWave OmniFind Islak&Kuru Süpürme ve Silme Makinesi - Fiyatı, Yorumları ben kablolulardan bu markayı çok beğeniyorum ama bende yok ühüüü:sleepy_face:

1 Beğeni

Ne robot süpürgeler çıkmış öyle, bugün tesadüfen gördüm de. Çöp haznesi olanlar, köşelere gelince fırçasını çıkarıp dip köşe temizleyenler, kolunu çıkarıp ortada duran eşyayı işaretlenen yere götürüp koyanlar… içim gitti görünce :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Teknosa da 89 bine gordum, inceledim gayet hoştu yalnız şarjda vs kapladiklari alan baya büyük, trendyolda biraz daha uygun demek isterdim ama 79 bine uygun demeye dilim varmıyor :sweat_smile:Saros için yerdeki çorapları topluyor vs diyorlar, çorap değilde oyuncaklari toplasa bana yeterdi :smiling_face_with_tear:Mukemmel aletler kesinlikle, yapay zekayla beraber robotlar da çağ atladı ilerleyen zamanda üst versiyonları eminim daha hayret verici olacaktır fakat bizim ekonomide çok astronomik fiyatlar değmez

2 Beğeni

Teknoloji süper birşey ya keşke ulaşım da bir nebze kolay olsa :frowning:

2 Beğeni