Sürekli ağlama

Bugün 4aylık olduk kızım sürekli ağlıyor o kadar cok yoruldumki hiç bişey yapamıyorum 10 yaşında oglum var onunla bile ilgilenemiyorum bi çocuk sürekli ağlarmı doktora gidiyoruz tahlillerimizi yaptırdık şükür hersey temiz ama neden ağlıyor anlamıyorum gazını cıkarırkende cok aglıyor gercekten cok çaresiz kaldım bebeği sürskli ağlayan varmı nasıl bş yöntem izlediniz :disappointed:

1 Beğeni

Benim kızımda şuan aynı bacım 4 aylık sürekli ağlıyor ve koala gibi yapışık geziyoruz asla yatıramıyorum doktora götürdüm hiç bişeyi yok atak dönemi diyor sadece. Diş çıkarıyor olaabilme ihtimali de varmış onun huysuzluğuda olabilir artık ıııığ ııığ diye ağlama sesleri beynime işledi ne yapacağımı şaşırdım bol bol dua okuyorum sesli o biraz ilgisini çekiyor dibimde sakin duruyor

2 Beğeni

Dogdu dogalı bi atak halindeyiz kolik bi bebekti zaten şimdi 4 ay atagı dediler gerçekten cok cok zor Allah’ım yardımcımız olsun inşallah bizde ilâhi dinliyoruz ilahi dinleyince sakinleşiyor :grin:

1 Beğeni

4.5 aylik bizimki de gazini cikartirken ayni. Sirf gaz muhabbettinden emzirmek istemiyorum artik o derece yani. 3 saniye emiyor ya aglamaya basliyor ya baska seylere ilgisi kayiyor, sonra gazini cikartiyorum emmeye baslamadan once yine hemen agliyor, 10 saniye daha emiyor yine birakip aglamaya basliyor. Ust gaz ne zaman bi sorun olmaktan cikacak ben de cok merak ediyorum.

Aynen aynen emiyor birden çığırıyor şıngırdak yada bişey yapınca susuyo sonra yine aynı sürekli aglıyor gün içinde toplasan yarım saat sakin

1. Ayda reflu problemi pik yapabiliyor diye okumustum. Bizimkinin kusmalari da cok fazla su an, sizde kusma durumu nasil?

Bizde kusma hiç olmadı

Benimde bebeğim emince sanki gazoz içiyor gibi huzursuzlanırdı. Az bişe emip çığlık çığlıpa ağlardı sütüm zaten azdı oda öyle emincr daha çok azaldı. Mamadada bazen gğzel içerdi bazende ağlamaktan içemezdi. Şuan 7 aylık. Beni bırakmıyor iş yaparken yanıma alıyorum. Ağlamaya başlayınca çığlık çığlığa ağlıyor. Hep gazlı bi bebekti bide çok huysuz pürüz bi çoxuk senin gibi bende büyük oğlumla ilgilenemezdim. Gece uykusuna yatırırken acaba bu geve kaö kere uyanıcak die düşünerek strese girerdim. Büyüdükçw hafifliyor merak etme. Hayla huysuz bi çocuk ama eskisi gibi canıma okumuyor en azından

1 Beğeni

Aynen cok huysuz cok mesela ac oluyor aglamaktan ne mama yiyor ne emiyor sonra daha cok ağlıyor psikolojim bozuldu resmen uykusu oluyor bi dalamıyor sürekli bi huzursuzluj

1 Beğeni

Bu yazılanları okurken benim kızımla olan :joy::joy: yaşanılanlari okudum resmen bacılar bize atakları bitmeyen bebeler vermiş mevlam bu da bizim imtihan bence ben artık şaşırdım bu 3. Çocuğum yeminle hepsini aynı büyüttüm ağlaya ağlaya büyüdüler şimdi 4.5 aylık bizim kızda 4 aya girdi zaten emmiyordu doğru düzgün gazdan dolayı sonra tamamen Beni bıraktı mama veriyorum mamayida öyle aman aman içmiyor kaç tane mama değiştirdim gaz yapıyor diye şimdi hıp organik kullanıyorum birde d vitaminimi bu kadar gaz yapıyor diye bugün vermedim gazdan aglamassda oda gaz yapıyormus bu arada uykuya dalamaktsn ağlıyor ev işleri geride iki çocuk daha var ilgisiz kalıyorlar artık benimde pertim çıktı resmen hiç bir syee yetisemiyorum

1 Beğeni

Ay benimkide öuleydi çok iyi anlıyorm ne istediğide belli değil ama büyüdükçe azalıyor merak etme

1 Beğeni

Aynen bizde değiştirdik d vitaminini ama yine aynı buluyor o ağlıycak bsy uykusu var dalamıyor aglamaktan bi büyüseydi :disappointed:

İnşallah ya inşallah

1 Beğeni