Sürekli emmek istiyor helppp 😭

Arkadaşlar bebeğim 24 günlük memede emmek istiyor ve memede uyuyor. Neredeyse saat başı emecek bu normal mi?? Yoksa sütüm mü az niye böyle… bu aksam saat 21.00 den beri emmek istiyor tilki uykusu yapıyor kalkıyor emmek istiyor çatlayacak cocuk… bir de gazını almak için kaldırıyorum gazını da cıkarmıyor. Sabrım tükenmek üzere ağlıyorum sı anda da :sob:

Normal öyle oluyor bebek küçük olduğu için çabuk yorulup uyuyor emdiği için ağlama zamanlar geçecek

Karnı sertleşti artık emmekten gaz oluşuyor bu sefer de çok şükür yeni uyudu

Doktora götür birde ona danış benim 5.5 aylık kızım oda öyle 4 5 yapıyo

Benimkide öyle o kadar çok emiyor ki her beslenmeden sonra ağız dolusu kusuyor fazlasını, bildikleri ve en güvenli yer orası olduğu için hep memede kalmak istiyorlarmış. Benim birde yara var göğsümde bende ağlıyorum aynı senin gibi

Biz 2 bucuk aylığız. Son 2 aydır aynı durumdayım. Bütün danışdığım ebe ve hemşireler ilk 3 ay ne zaman isterse meme verilmeli dedi. Ben de onun kölesi oldum. :joy: çok yorucu. Bi de gazlı, gazını çıkartmak için memeden almama bile tahammülü yok. Yapışık geziyoruz evde. :woman_shrugging: ilk başlarda açlıktan mı diye süt sağıp vermeyi denedim kaşık biberonla, içmedi, kustu. Sırf memede durmak için yani. Açlık olduğunu düşünmüyorum. Çişli bez sayınıza bakın, miktarına da.

Yalancı meme denedin mi benimki o şekilde bir tık azalttı yoksa memeden ayıramıyordum yine çok emmek istiyor ama aç olmadığı zaman yalancı memeyle oyalayabiliyorum

Geçici bir süreç ve normal. YouTube’da osman gönül al yenidoğan bebeği "yaşamın 2. haftası, yaşamın 3. haftası diye ele almış takip etmeni öneririm. Hafta hafta bebeklerde böyle durumlar gelişebiliyor, sabırlı ol.
Bebek sadece acıktıği için değil, kendini iyi hissetmek, rahatlatmak istediği zaman da meme istiyor. Hâlâ kendisini bizim bir parçamız sanıyorlar…

1 Beğeni

Evet bayılıyorum o doktora takipteyim onu izliyorum dinliyorum bu cok baskaydı anlık bir gecelikmiş iyiyiz 2 gündür şükür

çok normal kuzum. hiç dert etme. ne zaman isterse emzir ağlatma bebisi 🩷:two_hearts:
ben de ağlardım. ama sen rahatsan bebekte rahat unutma. sabret

1 Beğeni