Sürekli emmek istiyor

11 günlük bebeğim sürekli emmek istiyor neredeyse 15 dk da yarım saatte bir çözümü olan var mı çok yorucu oluyor bu süreç

Bu zamanlarda normal olan sık sık emmesi ki sizin de sık sık emzirmeniz lazım sarılık vs çabuk geçsin diye

Hayırlı olsun :cherry_blossom: Çok normal. :blush:

Sarılık yok dün doktor muayenesi vardi kilo alımı güzel sarılık yok dedi 2 saate bir emzir arada mama ver dedi sütün birikmedigi için sürekli emmek istiyor dedi 2 saate bir emzir dedi ama ağlıyor o an ne yapacağımı şaşırıyorum

Öncelikle Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin daha çok minik ve normal çünkü sadece açıktıgi için değil senin kokunu kalp atışını karın gurultunu senin sıcaklıgini özlediği için de emmek istiyor

Emzik denediniz mi

Evet yeni yeni alıyor

Çok teşekkür ederim hepinize sadece bn mı böyleyim acaba diye düşünüyordum normalmiş demek ki :smiling_face_with_three_hearts:

Eger alışırsa rahat edersin

İnşallah bakalım sütüm yetiyordur değil mi günde bir sefer mama veriyorum 30 CC kadar bazen daha az yetsin diye kaka ve cisli bezde yapıyor günde 6-7 bazen 4-5 tane

İlk haftalar kontroller fazla zaten kilodan anlaşılır bol bol ten teması emzirme dinlenme stresten uzak ve bol su yeterli olur.zamanla süt artacak stres yapma yetmedigi yerde mamalar da var zaten sakin kalıp bebeginin tadını cıkar fırsat buldukça uyu dinlen

Nekadar çok emerse siz o kadar süt üretirsiniz eğer kilo alımı iyiyse bence sütünüz yetiyor mama vermezdim ben

Anladım dün mesela hiç vermedim gayet de iyiydi bugün sanki yetmiyor mu diye düşündüm tek seferlik verdim ama dediğiniz gbi gerek yok sanki emdiginde göğsümde süt kalıyor çünkü silikonla emziriyorum göğüs ucum acidigi için doktorun yazdığı kremden de kullanıyorum silikonda süt kalıyor mesela olmasa hiç ağlardı sanırım mama hiç vermeyim mi o zaman sizce

Çişli bez sayısından anlarsınız dediklerinize göre normal su an durumu kilo alımı da iyi demiş doktor 2 saatte bir emzirin ilk ay. aralarda emzikte verebilirsin emzirdikçe sütün daha da artacaktır ama strese girme eger emin olamazsan 15.gün kontrol oluyor zaten ona göre doktor ver ya da gerek yok der

Göğsünüzün kahverengi kısmını komple bebeğe verirseniz yara olmaz emzirme hemşiresi öğretmişti