Sürekli kocasıyla tartışan bi tek ben miyim :-(

Kızlar yha elhamdülillah iyi bi eşim iyi bi evliliğim var ama nedense sürekli bi huzursuzluk oluyor yani en basit şeylerden dolayı ben sürekli çocuk gibi trip atıyorum küsüyorum ağlıyorum doğumdan bu yana içim hep huzursuz yani napsam da bu düzelir bilmiyorum ki :frowning:

Kaç ay oldu doğum yapalı? Aynı şeyleri yaşadım ,oğlum iki aylık olana dek. Çok sikayetciydim her şeyden ,sonra baktım çok takıyorum üstelik ileride oğlumun psikolojisine yansıyacak bazı şeyleri uzatmamaya karar verdim çok takildigim şeylerin basit olduğunu gördüm çok şükür şu an çok iyiyiz doğum yeniyse hormonlar tavan ;normal, zamanla geçiyor

Ahhh ahhh yalnız degılmısım.. yurtdısında yasıyoruz gecen sene dogum yaptım kımsemız yoktu yalnızdık çok zor gectı süreç hala atlamıyorum sureklı esımle kavga edıyorum sureklı bagıyorum saygısızlık yapıyorum hıcbır şeye katlanamıyorum sımdı annesı geldı ziyarete onun yanında bıle eşime çok bağırıyorum​:weary_face:yapmak ıstemıyorum ama kendımı tutamıyorum!!! Ne yapcam bılmıyorum eşimi çok seviyorum ama en ufak davranışı bana çok batıyor sanki düşmanımmış gibi davranıyorum sonradan çok pişman oluyorum, bu arada o da oyle artık herseye cok kızıyor sinirleniyor… bir sürü sorumluluk iş güç derken birbirimize karşı davranışlarımız cok degıstı kızlar normal mı bu bısey soyleyın nolur​:pensive_face:ne yapmalıyım??

Yeni değil valla 20 ay oldu doğum yapalı

Ah ah bi bilsem. Cidden dua ediyorum Allah aramıza sakinlik versin diye. Bakıyorum da hep boştan yere sebepler

Bazen buhranlı dönemler oluyor ya evliliklerde geçicidir merak etme

Allah yardımcınız olsun ama şeytan işi olduğu anlaşılıyor gerçekten. Sakin bir akşam oturup sıkıntıları konuşmak lazım. Sadece anne baba olmadan vakit geçirmeyi de unutuyoruz ondan da uzaklaşıyoruz.

Benim de bir ara şöyle bir zikir karşıma çıkmıştı kaydetmişim ama yapmadım yapmak isterseniz 7 gün devam ediliyor.

Yatsı namazından sonra hiç konuşmadan abdestli şekilde.

Tefriciye duası 10 kez

Taha suresi 39.ayet - 41 kez

Yâ Câmi yâ Vedud - 400 kez

Tatlı yiyecek üzerine oku ve karı koca ye.

Sabah akşam Ayetel Kürsi, Nas , Felak okuyup üzerine sürmek de etkiler. Eşime oğluma kendime hep yaparım.

Tek çözümü biraz kafaya takmamak evleneli 4 sene oldu 19 aylık kızım ve evet bizde arada sürtüşmeler yaşıyoeuz daha çok 3. Kişilerin tavırları üzerinden ufak tefek de sen niye öyle yaptın muhabbetleri kavga veya tartışma biraz kestirip atmak sevdiğiniz başka şeylere de yönelmek bu kafaya takmamaya yardımcı olabilir

Çağla sen yakın zaman da çalışmaya başlayacaksın degil mi 1.5 yaş diyordun kendi kreşine verip kendin de işine geri dönecektin. İşe başlamak iyi gelecektir bence. Sinirli anında tek kalıp sakinleşmek gerekiyor sinirliyken sorunlar çözüşmedigi gibi birbirini daha çok kırıyor insan.