Sürekli kucak ayy

Kızlar oğlum 30 unda 1 yaş olcak sürekli kucak istiyor doğduğundan beri kucağa alıştırma diyenleri dinlemedim aldım kucağıma hâla kucağıma alir severim yani kucaga alıştığı için mi yoksa gelişim basamaklarından dolayı mı kucak istiyor anlamadım ne zaman düzelir bu durum kucağıma almam da sıkıntı yok sadece o zaman hem iş yapamıyorum hem belim ağrıyor

Aynıyız :joy: kızım da kucak ama tabi tek bana yapıyor bunu yanımda illa oturmak oynayacak ya da gelecek. Biraz gelişimsel olarak çok düşüyor bu aralar anneye ayrılık korkusu ama geçecek endişe etme bir daha istesen de gelmez 2 3 seneye öyle düşün

Yaa aynen öyle öyle düşüncede ağlayasım geliyor doğum günü de yaklaştı bu ara hep ağlıyorum

Oğlum 17 aylık kucak diye deli oluyor, özellikle mutfakta iş yapacağım zaman. Eğer kucağıma almazsam da ısırıyor :woman_facepalming:

Bende öyleyim ama çok heyecanlıyım :woman_dancing::woman_dancing::woman_dancing:

Merhaba benimki de öyledi aylarca kıcagımda gezdi şimdi 17 aylık istesek de gelmiyor bazen yemek yaparken inadına yapıyorlar kucak işini zaten önğne atıltırmalık koyarak ben çözüm buldum yemek zamanı . Yada goğurt verip kaşıkla oyanmasına vs müsade edebilirsiniz . Şimdi gerçekten kucagıma gelmesini özlüyorum

Yaa​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: veriyorum bacım da bakmıyor bile 2 oynayıp atıyor bugün bulaşıkları yıkarken emekleme sesi geliyordu baktım yok devam ettim 5sn sonra bacagimda bişey korktum Allahu Ekber diye bagirmisim 10 dk güldüm kendime

1 Beğeni

Ayy benimki bacaklarımdan tutunup dikeliyor dönüncede hemen kucak

Bisey de yapılmıyor o yüzden. İş yaparken rahat bıraksa yeter valla fazlasında gözümyok

Hahhaha bende güldüm Allah affetsin yine de yemezse koltuk tepesine gidyor benimki 17 aylık artık evde tekken düşmesin diye bulaşık yılarken valla ya müzik açıyorum yada 10 20 dkka ekran açıyorum odada düşmesinden iyidir :joy: eskiden açmayıp kendimi kastıgıma pişmanım bu arada