Bebeğim beş aylık sürekli kucakta gezmek istiyor hiçbir şeyle oynamak istemiyor yalnız başına hele hiç oynamak istemiyor ben bu durumdan çok yoruldum sizin de bebekleriniz böyle mi neler yapıyorsunuz aktivite olarak onu oyalayacak bir şey bulamıyorum oyuncaklar ilgisini çekmiyor çok çabuk sıkılıyor
Merhabq benimde oğlum 5 aylık bizde aynıyız sürekli kucakta oyuncaklar ilgisiz ve sürekli ağlıyor
Doğum tarihiniz ne
Merhaba bizde beş ayligiz doldurduk beş ayı. Sürekli kucakta kollarımın dermanı kalmadı artık. Sürekli temas istiyor. Başlığı görür görmez baktım hemen aynı durumdayim bende. Yanından ayrılır ayrılmaz ağlıyor kucağımdan bırakır bırakmaz ağlıyor çok zorlanıyorum ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum hic
5 ayı doldurduk aynı şekilde sürekli temas istiyor sanırım daha fazla hissetmek istiyor ben uykuya geçiş sırasında da kucağımda sakinleştiriyorum direkt beşiğine bırakınca çığlık atarak ağlıyor ama kucağımda oyun oynayıp sakinleştirince uyuyor hemen sanırım bu dönemsel yorumlara bakacak olursak bu dönemlerde geçecek elbet diyerek bütün annelerin Allah yardımcisi olsun ![]()