Sürekli kusuyorrrrr

9 ay 19 günlük kızım yemek vermeye korkuyorum artık iki kaşıktan fazla versem direkt kusuyor hiçbir şey ıstemıyo yemek yemek hele hiç istemiyor bilmiyorum napacam küçükken çok az kusardı reflüsü fln da yok ama özellikle son bi aydır yemek vermek işkence hiçbir şey istemiyor kusuyor 8 aylık kilosu ile hâlâ aynı hatta altına bile düşmüş napacam ben böyle ya canım çok sıkılıyor bu duruma kusmasın diye vermesem bu seferde vicdan yapıyorum ya açsa veriyorum ama verdğmde geri gidiyor gece uykuları tamamen bitti sabaha kadar uyanık ağlıyo mızmız ne zaman bitecek ne zaman büyüyecek de biraz dinlenecem sıcak bir çay içebilecem cidden bilmiyorum bebeğimi çok çok seviyorum canımın parçası ama cidden çok yoruyor isteyerek yapmıyor biliyorum elbette ama benm uzandığumı bile görse gelip saçımı ceker uyumama izin vermiyor ağlıyor bağırıyor Allah’ım yardım ett diyorum sadece ne yapayımm

Ayı benim bebeğim de öyle korkuyorum yemək verməyə kusyor

Kusma bir yasa kadar olabilirmiş bizimkide gün içinde kusuyor bazen uykusuda şöyle dişten kaynaklı olabilir mi bizimkide tam düzen oturuyo ya hasta oluyor ya dış çıkarıyor