Bebeğim 2 buçuk aylık. Sürekli emmek istiyor ama emerken de memeyi çıkarıyor böyle bi sancı gelmiş gibi, sonra meme çıktığı için ağlamaya başlıyor, tekrar veriyorum alıyor sonra yine bırakıyor. Gazını çıkarıyorum, tekrar tekrar … emzirmek bile eziyete dönüştü. Ne yapacağımı şaşırdım.
Burnu tıkalı olabilir mi? Açmayı denediniz mi
Ya gazı vardır, ya burnu tıkalı ya da sütün tazyikine yetişemiyordur.
Rahat nefes alıyor, sütüm azken de çokken de aynısını yapıyor. Gazı da çıkar çıkar bitmiyor. 10 dk emzirme süresinde 10 kere gaz çıkarıyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz 40 günlükken başladı şuan 3 aylık hala aynı içinde sürekli hiç bitmiyor gazı emerek sancıyı azaltıyorlar sancı çok olunca oda fayda etmiyor herseyi denedimhiçbişey de fayda etmiyor sabahlıyoruz
Sürekli ıkınma var mı özellikle geceleri, bir de sümüksü kaka? Biz tekrar doktora gittik, alerjik bebek muhtemelen dedi. Diyet verdi onu uyguluyorum. 2 gün oldu. 10 gün uygulayacağım. Süt ürünleri yok, içinde süt olan hiç bişey yemiyorum. Paketli gıdalar yasak, et yasak, kuruyemiş yasak, baharat yasak, 10 günde daha iyi olursa bunlardan birine alerjisi vardır dedi. Gece ıkınmaları azaldı baya. Ama bakalım. Emme de eskisine nazaran bi tık iyi dün akşamdan beri.
Kolik bebeklerde genelde oluyor meme emerken çığlik çığliga bağirma benim bebeğimde öyleydi ama alerjisi olan bebeklerdede ciddi gaz sorunları oluyor çok gazı olduğu için öyledir büyük ihtimal diyetten sonra düzelir belki
Evet gece başlıyor sümüksü arada oluyor tahin ve fındık sürekli tüketiyordum 2 gündür denemek amaçlı bıraktım süt ürünlerini de yemiyorum 10 gün deneyeceğim sanırım etkisini gösteriyor gaz çıkışı rahat oluyor önce taş gibiydi karnı şuan daha yumuşak
Benim bebegim 26 gunluk gaz sancisi olunca oyle yapiyor kaka fln yapmaya zorluyir emmek istiyor ama emerken de agliyir cok hirslaniyor. Bence gaz sancisi var bebeginde ben damla kulandigim halde gazdan arinamadik.
Bana biri sey demisti cok sancilaninca yumusak battaniye ile sallan demisti bende oyle yaptim aninda uyumustu deneyebilirsin .dk basi sallama sadece sancisi olunca sallan
Tam tarif edermisiniz
Neler denemedikki canım gaz sancısı yüzünden gece yarıları arabayla gezdiriyorduk ancak öyle uyuyordu çok şükür eskisi gibi değil artık 5 aylık olduk
Allah’ım bütün annelerin yardımcısı olsun
Bebeğinizin gazı kokulu mu acaba benim bebeğimin gazı kötü kokuyor normal mi acaba
Amin amin benim bebek de bana kok soktury .buyuk ihtimal bnm bebek sutumden kaynakli huzursuz . Bide bu sagdigimiz sutlerin gunduz saglani bebege gece verirsen o da gaz sorunu yapiyormus ben gece gunduz karisik veriyom ve hep bu saatlerde bnm bebege geliyorlar .
Yumusak bir battaniyenin icine bebegi koy ve esine karsilikli salla ama sancisi olunca yap yoksa sallamaya alisir .
Aynı durumu yaşıyoruz. Doydu mu doymadı mı anlamıyorum. 2 3 dk en fazla kalıyor sonra bırakıp ağlıyor. Benim bebeğimde bir aylık. Kilo alır mı sizin bebeğinizin kilosu nasıl?
Aynı mukuslu kaka bizde vardı yüzü de dışarı vermişti. Bugün doktor alerji bölümüne yönlendirdi. Diyet veririm yiyeceklerin azalır önce alerji bölümünde bakılsın sonra diyete başlarız dedi. Alerji evet sancıda yapıyormuş bugün sancı için ilaç istedim alerjisi varsa o yapıyordur diye vermedi
Kakası varsa, gazı varsa veya çok uykusu geldiyse yapıyor anladığım kadarıyla. Ama bunların olmadıüı bir an bulmak çok zor ![]()
Aynı durumdaym kaç çeşit damla kullanımda da fayda etmiyor surekli karninansicak havlu koyuyorm
Biz masaj yapiyok