Sürekli sallanmak isteyen kızım

Gece ve gündüz uykusunda sadece sallarsam uyuyor durduğum an uyanıyor ve uykusunu almadan uyandığı için aşırı huzursuz oluyor uykusunu alıp uyanana kadar sallıyorum. 16 aydır artık bacaklarımda derman kalmadı. Gündüz bir şekilde geçiyor da geceleri artık dermanım kalmadı en uzun uykusu 2 saat sonra gece uyanır yine sallamam gerekir iyice dalana kadar 1 saat sürer sonra tekrar uyanır yine sallarım ne zaman kendi kendine sabaha kadar uyanacak artık dayanacak gücüm kalmadı

Benimkide öyleydi gece sabaha kadar durmadan salladiğımı bilirim geçen yaz biraktirdim çok şükür 1 yaşında annemlere gittim onlarda geniş bir yatak vardı aldım yanıma benimle uyumayı sevdi ilk zamanlar yine sallanmak istedi huysuzluk etti sonra alıştı eve geldim direk beşiğine koydum artık unutmuştu daha istemedi sallanmak

Büyük oğlumda aynıydı hem gece hem gündüz sürekli sallanmak istiyordu sallamayı bırakı bırakmaz gözünü açıyordu ayy hem 2ciye hamile idim gece elimle sallardım yorulur ayagımla sallardım uyku sıfırdı sonra dedim nereye kadar böyle gidecek gündüz beşiğini aldım duvara dayadım öğle uykusuna yatıracaktım çocuk uyumak için sallanmak istemiyor alışkanlık yapmış resmen sallamadım çok ağladı salla diye asla sallamadım sadece 3gün sürdü zor bi süreçti ama sallamayı unutturdum hem bebegim hemde ben artık güzel bir uyku düzenine geçmiştik ..sizinde yapacagınız bu kararı almak ve ağlasada sallamamak biraz sabırla bu işi çözmek