Sürekli tek meme emme sorunu

Emziren anneler için bir sorum olacaktı. Şuan 9 buçuk aylık olduk. Kızım sadece sol tarafı emiyor. Sağ tarafını emmiyor İstemiyor ağzını kapatıyor itiyor, süt geliyor ama bir emip bırakıyor ağlamaya başlıyor o yüzden ben de zorlamıyorum. Sol tarafı çok seviyor.Sürekli sol tarafta. Sizde de öyle olan var mı acaba.

İstemediği göğüste yara olabilir yara dilini rahatsız ettiği için istemez süt akışı az veya çokta olabilir. Çokta tek memeye alıştırmayın mastit olabilirsiniz uyku arasındaki emzirmeleri sağ göğsünüzle yapın bence benin kızımda su an tek göğüs istiyor ben zorluyorum yoksa ağrı oluyor

Bazen bende de yapıyor böyle sadece solu emiyor, sağa geldiği zaman orda bekliyor oyalanıyor ama çekmiyor sütü. Sonra kafasını döndürüp emzirmeyi bırakıyor. Bende şöyle yapıyorum sol göğsü verecek gibi sol tarafa yatırıyorum kendin biraz eğilerek sol göğsü veriyorum, o zaman anlamıyor :grin:

1 Beğeni

Benim kızım da aynı sağ tarafı emmiyor solu da eh işteee. Sağ tarafta kıyameti koparıyor. Gece uyanınca diyom onu emzireyim gece de uyanmıyor ki

1 Beğeni

Teşekkür ederim deneyeceğim

5 aylik kizim doğduğundan beri sağ memeyi emiyor sol tarafı verince diliyle oynayip emmek istemiyor sinirleniyor ağlıyor sabahları ilk sol mememi versemde 2 3 dk sonra ben pes edip sağ tarafa geçiyorum ilk zamanlar sağ tarafı emzirip solu sagiyordum ama artık onu yapmaya ne vaktim ne halim var tek memeyle ilerliyorum.sadece anne sütüyle besleniyor 6650 Gr 65 cm gelişimi de olmasi gerektiği gibi olduğundan zorlayıp meme reddi yaşamak istemiyorum.

1 Beğeni

Benim kızım da 6 aylık ve 2 aydır filan sağ memeyi çok az emip bırakıyor. Süt olsa da bırakıyor ama sağdığımda sağ memeden daha az süt geliyor belki de hızlı akış bittiği zaman emmek istemiyor diye düşündüm ben. Süt var biraz çekse bile geliyor ama uğraşmak istemiyor gibi sanki. Sol memeye yatırıyormuşum gibi aynı yönde tutarak sağ memeyi verdiğimde daha uzun süre emmişti benimki de, o yöntemi ara sıra deneyebilirsiniz

1 Beğeni

40ı çıkmadan mastir oldum sol göğsüm tıkandı 9 buçuk aylık sağı emiyor hep çok şükür kilosu vs iyi

1 Beğeni