Arkadaşlar ne durumdasınız
Bizim kız 3,5 aylıktan beri sürünüyor oradan oraya şimdi 5 ay 10 günlük dizlerinin üstünde duruyo ama emeklemiyor sizde süreç nasıl ne durumdasınız??
Arkadaşlar ne durumdasınız
Bizim kız 3,5 aylıktan beri sürünüyor oradan oraya şimdi 5 ay 10 günlük dizlerinin üstünde duruyo ama emeklemiyor sizde süreç nasıl ne durumdasınız??
7 ay 7 günlük biz hala sürünüyoruz hatta yuvarlanıyoruz desek daha doğru tembel benim oğlan azcık dizlerinin üzerinde durmuyo bile
Ne zaman başlamıştı sürünmeye
4 civarıydı sanırım
Daha yolumuz var bizim de o zaman
Bebekler genelde 6 aydan sonra emeklemeye başlar 9. Aya kadar sürebilir bu süre. Oğlum 4ay26 günlük sürünmüyor bile daha 2 hafta önce dönmeyi öğrendi.
Bende 2. Kızıma tembel sürünmüyor dedim 10. Aya girmesiyle sürünmeden yürüdü 1 hafta sonrada koşmaya başladı
Maşallah benim oğlum 4.5 aylık ne sürünme var ne dönme
Ama şart değil sürünme emekleme yürümek için ben sadece sürünüyo ya rmeklemeye geçsin istiyorum
O günlerde yakın bol bol sürünüp evini dağıtacak hiç sürünmeyedebilir direk kalkıp yürüyebilir
Her bebek farklı canım kıyaslama yapmamak lazım benim oğlumda emsallerine göre tembel sen kilistemi oturuyorsun?
Hey maşallah darısı bizim oğlanlara olsun o zaman
Bizim doktor erkek bebek biraz toplu olunca tembel oluyo dedi ya ondan diyorum bende
Benim kızımda çok tombişti kayınvalidem babasıda böyle kiloluydu 1.5 yaşında yürür bu dedi benim kızım herkesi şaşırttı valla ben çok aceleci değilim yürürse zor tutucam zaten biraz daha dursun böyle
Ahshah cok doğru benimki de tembel baya. Evet Antepliyim ama eşimin işinden dolayı Kilis’te yaşıyoruz
Benim gibi bende Antepliyim eşim Kilisli:)
Büyük oğlan hiç sürünmedi… çünkü kilodan hareket edemezdi… küçük oğlan 3 aylık olacak ayaklarıyla kendini ite ite sürünüyor
Direk yürüdü mü senin büyükte yoksa
Yok yuvarlandı
Ahaha allah seni