Sürünme-emekleme-yürüme

Arkadaşlar ne durumdasınız

Bizim kız 3,5 aylıktan beri sürünüyor oradan oraya şimdi 5 ay 10 günlük dizlerinin üstünde duruyo ama emeklemiyor sizde süreç nasıl ne durumdasınız??

1 Beğeni

7 ay 7 günlük biz hala sürünüyoruz hatta yuvarlanıyoruz desek daha doğru​:melting_face::face_with_peeking_eye: tembel benim oğlan azcık dizlerinin üzerinde durmuyo bile​:zipper_mouth_face:

1 Beğeni

Ne zaman başlamıştı sürünmeye

4 civarıydı sanırım

Daha yolumuz var bizim de o zaman

Bebekler genelde 6 aydan sonra emeklemeye başlar 9. Aya kadar sürebilir bu süre. Oğlum 4ay26 günlük sürünmüyor bile daha 2 hafta önce dönmeyi öğrendi.

1 Beğeni

Bende 2. Kızıma tembel sürünmüyor dedim 10. Aya girmesiyle sürünmeden yürüdü 1 hafta sonrada koşmaya başladı :heart_eyes:

2 Beğeni

Maşallah benim oğlum 4.5 aylık ne sürünme var ne dönme :face_with_peeking_eye::joy:

1 Beğeni

Ama şart değil sürünme emekleme yürümek için ben sadece sürünüyo ya rmeklemeye geçsin istiyorum :slight_smile:

O günlerde yakın bol bol sürünüp evini dağıtacak hiç sürünmeyedebilir direk kalkıp yürüyebilir :smiling_face:

1 Beğeni

Her bebek farklı canım kıyaslama yapmamak lazım benim oğlumda emsallerine göre tembel :smiling_face: sen kilistemi oturuyorsun?

Hey maşallah darısı bizim oğlanlara olsun o zaman :heart_eyes::heart_eyes:
Bizim doktor erkek bebek biraz toplu olunca tembel oluyo dedi ya ondan diyorum bende

1 Beğeni

Benim kızımda çok tombişti kayınvalidem babasıda böyle kiloluydu 1.5 yaşında yürür bu dedi benim kızım herkesi şaşırttı :joy: valla ben çok aceleci değilim yürürse zor tutucam zaten biraz daha dursun böyle :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ahshah cok doğru benimki de tembel baya. Evet Antepliyim ama eşimin işinden dolayı Kilis’te yaşıyoruz

Benim gibi bende Antepliyim eşim Kilisli:)

Büyük oğlan hiç sürünmedi… çünkü kilodan hareket edemezdi… küçük oğlan 3 aylık olacak ayaklarıyla kendini ite ite sürünüyor

1 Beğeni

Direk yürüdü mü senin büyükte yoksa

Yok yuvarlandı :rofl::rofl:

1 Beğeni

Ahaha allah seni