Süt anne oldum ama mecbur

Bıizim bı akraba astım hastası ve yedi aylık doğum yaptı bebek sadece 1.5kilo 34gun önce doğum oldu hamileligi boyunca hep kanaması vardı zatb ikisininde kurtupmasi imkansız gibi bişey annenin rahimi bebeğin sırtına yapismsti dört saat boyunca sezeryan ameliyti sürdü ve bebeğin icerde ciğeri patlamıştı onada müdahale edilmişti bebek on gun yoğum bakımda kaldı anne ise 34 gün oldu ve hala yoğum bakımda astımi olduğu için sürekli öksürüyor ve dikişleri patliyo ne bebek annesinin kuacagina gidebildi nede anne kucağına alabildi coook kötü bı durum​:sob::sob:bebek sürekli mamayla besleniyor dün akşam benden rica ettiler ben tabiki dayanamayıp iki kere emzirdim ama çenesi o kadr küçücük ki hemn yoruluyordu eve geldikten sonra sütümü sağıp gönderdim annesi çıkana kadr emzirmemi istiyorlar siz olsanız ne yapardınız​:neutral_face:

4 Beğeni

Senin bebeğin kaç aylık sütün yetiyor mu allah katında bence çok büyük sevap aç bebeği doğurmak ne kadar güzel bişi Allah senden razı olsun

2 Beğeni

Bnm bebeğim bugün dört aylık oldu sütüm çok fazlada değil çok az da değil ama rabbim onun rizkinida göndermiş bnce :face_holding_back_tears:Allah hepimizden razı olsun​:smiling_face::pray:

2 Beğeni

Çok duyğulandım,çok üzüldüm anne ve bebeği için…İkisi içinde çok zor olmalı.Allahım kimseye yaşatmasın.Bence çok iyi yapmışsınız.Aç bir bebeği doyurmak ne kadar sevap.Allah sizden razı olsun.:pensive::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun Allah sizden de razı olsun anne olmak dünyanın en güzel duygusu bı o kdrda zor​:face_holding_back_tears::pray::smiling_face:

Rabbim vasıtacı olarak seni seçmiş :palms_up_together:
Anneside bebeğide sağ salim çıkarlar kovuşurlar inşallah​:palms_up_together:

2 Beğeni

Amin amin Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

ben olsam emzirirdim. hiç düşünmeden. umarım tez zamanda iyileşirler. çok kötü oldum. bebeğim 16 günlük. bir tedavi süresi geçirdi ağır olmayan , ben öldüm öldüm dirildim, o bebek neler yaşamış:sweat:

Ya çok duygulandım en iyisini yapmışsınız sütünüz fazla değilse günde 1-2 defa gönderseniz bile o bebeğe nasıl iyi gelir ve sağıldığı için zamanla artar sütünüz Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın hiçbir bebeği de annesiz bırakmasın​:face_holding_back_tears:

Yeni ordan geldim yani bı bebek emerken bu kadr mi yorulur nasıl iyileseck hiç bilmiyorum :pensive:hem emzirdim hemde süt götürdüm ben elimden geleni yapıyorum ama kaynanam benim torunumu aç birakiyorsun niye götürüyorsun falan yapiyor vicdansız bi insan olur kendisi​:expressionless:inşallah şifa olur o yavrucaga​:pray:

1 Beğeni

Amin amin inşallah :pray::smiling_face:bı göğsümu oğluma ayırdım birinide süt oğluma ayırdım şükür bı sıkıntı olmuyor valla sırf sütüm ikisinede yetsin diye artık su içmekten biseyler yemekten sagmaktan bı tuhaf oldum insallh annesi biran önce iyilesirde herşey yoluna girer​:pensive:

3 Beğeni

Rabbim o bebeğe de senin bebeğin de içeceği sütü ayırmış demekki sana nasip olmuş senin sayende bir bebk doyuyor bir yerden sana güzel bir hayır gelir kayınvalideni dinleme Allah kimseye nasip etmez aç bir bebeği emzirmek rabbim iyi birşeyler le seni mükafatlandirir

1 Beğeni

Asla zatn dinlemem vicdansız ya tek bisey istiyorum insallh bir an önce iyileşir rabbim hiç birimizi yarı yolda bırakmasın insllah :pray:güzel dusuncelerin temennilerin içinde ayrıca teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Okurken bogazim düğümlendi. Rabbim şafi ismiyle bolca sifa versin ikisine İnşallah :cry: Eşinizin de gönlü varsa sıkınti yok benim bildigim kadariyla. Peygamberimizin sav de süt annesi vardi. O zamanın şartlardan dolayı tabii. Bu masum minik icin belki de bir şifa olacak bilemezsiniz​:slightly_smiling_face: Hepimiz emziiryoruz dua ederek bebegi emzirin derim. Bu duurndan da fazla etkilenmemeye çalisin sütünüz azalir Allah korusun. Zaten bebegime bakarken hep şu duayi ediyorum. Allah ne anneyi bebekten ne de bebegi annesinden ayri koysun diyorum​:worried: Bolca geçmiş olsun :bouquet:

1 Beğeni

Amin amin Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts::rose:

1 Beğeni

Bunu yeni gördüm, çok duygulandım asyam​:heartpulse:
Şimdi bebek ve annesi nasıl?

Yani ben iki hafta kadr surekli emzirdim gidemedigim günlerde de süt gönderdim amaa kimin umrunda tabiki yanlış anlaşılmasın bn Allah rizasi için yaptım annesi hastaneden çıktıktan sonra gidip görelim geçmiş olsuna faln blki bişeye ihtiyacı vardır gene emzirmem gerekiyorsa emziririm eşim aradı müsaitseniz gelelim falan ama kadın da kocasida istemediler gitmemizi evde kalamiyoruz falan yaptılar tmm dedik hasta zatn hak verdik bn kadını ömrüm hayatım boyunca ztn görmemiştim konusmamistimda tanımıyordum ztn yaptığım herşeyi Allah rizasi için yaptım kadın da kocasida olsun bı kere bile aramadilar dört ayı geçecek nerdeyse neyse eşim ztn sürekli arıyordu nasıl oldular faln diye geçen gün aradı müsaitseniz gelelim diye bende hazırlık faln yaptım bebek görmeye gidicez diye ama yok biz evde değiliz bı sürü bahane saydırdı bende tovbe eğer bı daha ararsam dedim yani yapilan herşey bı teşekkür için degil gitmek istmemin sebebi geçmiş olsunaydi madem hersey onlar icin bu kadarsa benm içinde bitmiştir… haksız oldugumu sanmıyorum

1 Beğeni

Yok haklısın canım.

Biraz düşüncesizlik yapmış karşı taraf.

Sonuçta iyler değil mi? Sağlık olarak

Yok çok iyiler sağlıkları gayet iyi maşallah
:smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Siz Allah rızası için yapmışsınız valla çok duygulandım okurken

1 Beğeni