Süt arttırıcı vitamin

Gerçekten süt arttıran vitamin önerileriniz var mı?

Pregnancenin emzirme dönemi vitamini benim sütümü artırıyor. Trendyol yorumları da bu yönde. Belki sizin kini de artırır

1 Like

Solgarın brewers b12 ilacı var inanılmaz süt arttırıyor tremdyoldan yorumlarada bakabilirsiniz bende kullandım eczanelerde galaktago damöa var oda iyi soğanlaro kavurup yumırtayı kırın yiyin kahvaltıda soğan bulgur irmik tahin yeşil mercimek bunlarda harika süt arttırıyo

Valens bestlak damla kullanabilirsiniz ben şu an emzirme ve iş yerinde sağdığim halde 400 cc kadar sütüm çıkıyor tek sağımda faydası çok memnum kaldım.
Ayrıca beslenme ve su içimi de çok etkiliyor :purple_heart:

Ebebek promalt anne iceceği.. +günde minimum 2lt su…pisman olmazsın

Maşallaj sütünüz çok iyiymiş . Ben eczaneden o damlayı alacaktım tahin helvası yesin demiş eczacı abi o fayda etmezse bu damla işe yaramaz boşuna para vermeyin demiş

Mamillac damla, mesis cay ve malt icecek veya solgar öneririm. Damla ve cay kullandiklarim arasinda acik ara en iyisi.

Linklerini atar mısınız

Mamillac damla eczaneden aliyorum. Solgar da eczaneden ama migros dan malt içecek alabilirsiniz. Solgar da bira mayasindan üretiliyor.

Kimyon tohumu çayı ve rezene çayıni karistirip günde 2 3 bardak iç tahin helvası ye hem süt artar hemde yağlanır

Solgar almayı düşünüyorum sütünüzü arttırdı mı

Tek basina kullanmadigim, çay ve damlayla destekledigim için bir şey diyemiyorum. Ben hamileyken bir kac gun ust uste malt içtiğimde süt gelmisti. Hali hazirda bira mayasi bende ise yarıyor, o yuzden solgarin etkisi oldugunu düşünüyorum.

1 Like