Süt arttırmak için ne yapabilirm

E bebekten bendr alıyordum pekmez tadında onlar hiç artttırmadı ya

Arkadaşlar bebekten bebeğe değişir tamam ama fikirlerinize saygım sonsuz da kola yı anladım alkolsüz bira nedir :joy: sütünü arttırmak için aktarcıdan Milk Tea alabilirsin içinde bebeğin gazlıysa bile kendine gazını çıkarmaya yardımcı ve sana çok güzel süt yapan bitkisel çay içinde kimyon rezene anason tarçın zerdeçal zencefil karanfil hatırladıklarım bu çok faydasını gördüm tavsiye ederim yalnız içerken içini biraz fazla şeker at karıştır sütün çabuk doluyo ve bayağ bereketli oluyo.

Peja aliyorum ben. Ben de 2 tane almıştım e bebekten zor ictim cok kotu tadı. Peja normal bira tadı ama icinde arpa malti, su ve serbetciotu var.

1 Beğeni

Yani ben kolayi asil anlamadım da alkolsuz biranin sut artirmasi cok cok normal. Kolanın icerigindeki seker, kafein malt icecekte yok. Doktor alerji ilaci yazarken bile icinde kafein miktari en az olani yazıp, zorda kalmadıkça içme sütüne gecmesin dedi. Kola ve alkolsüz birayi ayni segmentte degerlendiremeyiz. Su, arpa malti ve serbetciotu var içinde. Arpa mayası sonucta. Söylediğiniz çayın benzerini iciyorum, bira kadar artirmiyor maalesef sütümü. Keza yeni arastirmalarla beraber rezenenin icinde genotip kanserojen madde tespit edildi. Sık kullanimini artik hiçbir doktor onermiyor. Artik rezeneyi çay karışımında kullanmiyorum.

1 Beğeni

İçinde bira kelimesi geçtiği için garip geldi galiba size ama birayla alakası yok malt içeceği demek daha doğru olur. Hiç bi zararı yok bildiğin arpa suyu. Bende bi ara içiyordum çok güzel süt yapıyor. Migrosta satılanın tadı güzel tavsiye ederim :smiling_face:

Bol su
Uyku
Ve tahin helvası
Kuru dutu kaynat hem suyunu iç hem dutlarini ye çok güzel süt yapıyor.
Kuru incir.
Semiz otu bende bol süt yaptı.
Tavuk suyuna çorba içtiğim zaman fazlaca sütüm oluyordu.
Ama fark ettiğim şey şu ki gün içerisinde düzenli beslenmedigimde ara öğün yapmadığımda yada öğün atladığimda sütüm kesildi hep. Bu yazdıklarımi yediğim zaman sütüm fazlaca arttı