Süt arttırmak için ne yapabilirm

Merhabalar bayanlar sütüm azaldı arttırmak için önerileriniz varmı acaba

Bol bol su ve dinlenme sıvı şeyler tüket ama ben cokca su içiyorum elhamdülillah darısı başına :palms_up_together::palms_up_together:

Tahin helvasi benim sutumu epey artirdi sanirim. Baya yiyorum ama her gun yaklasik 100 gram falan. :smiley:

Bulgur pilavı ve özellikle sütlaç

1 Beğeni

Ama ben şunu da öğrendim kola aşırı ama aşırı süt yapıyor anlatamam

1 Beğeni

Gazda yapmiyor mu

1 Beğeni

Canım çok şükür Biz biraz sorunuyla hiç karşılaşmadık yani kola içtiğim gün göğüslerimdeki ağrıyı anlatamam O kadar süt giriyor ki akıyor sürekli Yani bir hafta içerisinde rahat 4 şişe bitirdim diyebilirim​:joy::joy:

Tahin helvasi bende yiyorum. Ama sanki gaz yapiyor

Peki sütünüzden bebeğinize geçen zarar?

2 Beğeni

Emzirme danışmanının veridgi tarifi uyguluyorum. Çemen otu, anason, rezene, isirgan otunu 4 saat kaynar suda bekletip uzerine su ekliyorum limon ve cubuk tarçın ekleyip o gun tüketiyorum hepsini. 1 gun ara verip tekrar ayni tarif. Ek olarak ben bestlak damla aldim onu da kullaniyorum. Her gece yatmadan once goguslerim acik sekilde one egiliyorum kurek kemiklerimin ortasina masaj yaptiriyorum. 1 hafta oldu gozle görülür artış var su an sutumde.

Tarifi içmediğim gunlerde alkolsüz bira tüketiyorum. Alkolsuz bira bence cok fazla süt yapıyor. Hamileyken tatilde tukettikten sonra süt gelmisti mememden.

Alkolsüz birayı günde bir tane mi içiyorsunuz içtiğiniz zaman

Solgar brewers yeast with B12 bu vitamini kullan canim trendyol da yorumları okuyabilirsin

Bir gün cay, bir gun malt içiyorum

Biz bir rahatsızlık görmedik desem Gaz falan ağlaması falan hiçbir şekilde olmadı

İstegramda gördüm ben kullan madim ama ADVİCTOR diye bı ilaç varmış sütü cogaltiyormus nekadar doğru bilemedim kullanan varmı kizlar

Alkolsüz bira nasıl oluyor amlamadım cocuga zarar olmaz mı

Birayı çocuğa zararlı kılan icindeki alkol miktarı. Adi üstünde icinde alkol olmadığı için faydalı bir içecek hatta. Folik asit, potasyum, demir, cinko, b vitamini bakımından zengin. Yine alkolsüz olduğu icin kalorisi düşük. Prolaktin miktarını artırdığı icin süt oluşumunu tetikliyor, bol mineral ve vitaminli olduğu için süt kalitesini de artırıyor. Hatta sık tuketilirse bağışıklığı da yukseltip hem anneyi hem bebeği enfeksiyonlardan koruyor. Ister ebebekten, ister marketten alabilirsiniz. Ben ebebekte satilanin tadini sevmiyorum, marketten almayi tercih ediyorum.

Bence bol su ve uyku…

Marketten hangi marka urun aliyorsunuz acaba, ebebektekinin tadini ben de hic begenmemistim. Aldim dolapta öylece duruyorlar.