Kilosuna baktırıyormusun peki canım aylık kontrolü beklemeye gerek yok haftada birde gidip tarttırabilirsin. Belki kolik bebektir seninki benim ikinci kızımda karnı doyardı ilk aylar ayda iki kilo alırdı ama hep ağlardı sürekli sallanmak isterdi hem kolik hem reflüsü vardı
İyi bence, doktorda kilosuna iyi diyorsa merak etme derim
Baktiriyorum kilosu normal ilerliyor,çok agladigi için artik neyden kaynaklanıyor diye de bulmaya çalışıyoruz belki dediğiniz gibidir
Doktor normal ilerliyor dedi canim
Bebek memede uyuyup yatırdıktan 10 dk sonea uyanıp ağlıyosa doymuyodur. Bir kere emzirdikten sonra mama dene. Doyunca birde memeyi diliyle iter bebek. Mamayı deme içince güzel uyuyosa doymuştur. Beniöde öyle oldu hep gazdan sanıyodum meğersem dpymuyomuş. Mamaya hep zehir gözüyle bakıyodum ama dünyanın sonu değilmiş. Bide memeni emerken cok cok die ses geliyormu. Geliyorsa ne kadar sürüyor. Kısa sürüyosa sütün azdır
Canım şöyle diyim benim bebeğiminde kilosu iyiydi doktor sütün yetiyo diyodu. Ama oğlum bi türlü uykuya dalamıyodu. Doktor nwkadar kilosu iyi desede öocuk açlıktan uyumuyomuş. Sen emzirdikten sonra biraz mama ver. Bakalm açlıktanmı anlarız
Teşekkür ederim bı de emzirdikten sonra mama deneyeyim bakalım bu defa ne yapacak
Dene canım sonra bildir bize
Benim başlarda sütüm 100 cc 120 cc cikiyordu ama benim bebeğim emmeyi reddetti başından beri. Şuanda emmediği için sağsam da günde 30cc anca çıkıyor. Ben bu sayılan her şeyi denedim belki bi ümit emmese de artar diye sağdığım için. Ama yok hiç fayda etmedi. Bebeği emenlere fayda eder umarım, içimde ukte olaarak kaldı bebeğimi emziremedim
Israrla deneseydin benim ortanca oğlumda reddetti ama sırf emsin diye ayakta veya koltukdan destek alarak zar zor o şekilde kabul ettirdim hiç vazgeçmedim emdi
Benimde sütüm az canım 10 ml anca geliyo sağınca çoğunlukla mama veriyorum
Hala deniyorum ama süt azaldigi icin istemiyor biberon verdiğime bin pişmanım
Bol bol su iç
4 litre su içiyorum normalde de çok su içerdim
Denedim bı fayda etmiyor bizimkine ağlamaya devam
Ozaman gazlı bebek olablir canım benimkide ara ara gazdan uyanıyor
Sütünüzun azaldığını nasıl anladınız benimde sanki az doymuyor diyorum mama verdim onuda hiç istemiyo
Göğsümü sıktığımda şişlik az oluyor. Sağdığımda 40 ml çkıyodu ikisinden. Vede en önemkisi çocuk emerken yutkunma sesleri. İlk bi kaç emişte baya guluk guluk ses geliyor sonra 5 kere çekmeye anca 1 guluk ses çıkıyor şuandada bitti sütüm 7 aya kadar anca emdi oda az dı zaten şekerleme olarak veriyordum
Peki mamami veriyorsunuz şuan benimki Aptamil aldım onu istemiyor anlayamadjm