Süt azalması

Kızlar selam, bebeğim 2 aylık sütüm gayet yeterliydi, geçenlerde hastaneye gittik bebeğimi emzirdikten sonra doktorun yanına girdim bluzuma baya süt akmış fark etmedim doktor öyle bi baktı ki o günden sonra sütüm azaldı özellikle o akan göğsümde. Sütümü artırmak için neler yapabilirim nolur yardım edin canım çok sıkkın

Bol su tüket canım rezene çayı da arttırıyormuş bide damlalar var belki işe yarar benimde sütüm ilk üç ay boldu hep sızardı göğüs pedi kullanırdım çabuk dolardı oda bazen ondan bile sızardı sonra birgün bende ortamdayken fark etmedim sızmıştı birkaç kişi gördü sütüm ondan sonra çok azaldı ne yaptıysam da bir daha artmadı çok şey denemiştim artması için ama şuan aklıma gelmiyor canım işe yaramadığı için unuttum hepsini inşallah seninki düzelir :heart:

Rezene çayını her gün içiyorum son 2-3 gündür su tüketimim azalmıştı onun etkisi büyük sanırım bugünden itibaren bolca tüketmeye başladım. Kötü gözle bakan insanların da gözü çıksın küçücük çocuğun hakkına giriyorlar. Çok teşekkür ederim canım