Süt incisi

Kızlar merhaba, sağ göğsümde beyaz bir nokta vardı önce normal yara sandım ama bunun acısı çok başka olunca araştırdım süt incisiymiş. Lansinoh krem ve gümüş kapak kullanıyorum. Çok acı birşey hemen geçsin istiyorum, başına gelen yada çözüm önerisi olan var mı?

1 Beğeni

Bende 2 kere oldu hiç bilmediğim için internetten araştırdım o an doktora gitme şansım yoktu ya da hastaneye ağrısı acısı felaket oluyor çok iyi bilirim. Asla ama asla onerilmiyor ama evde kendi patlatanlar vardı dedim ki yapacak bişey yok mecbur yapicam. Hemen sıcak bir duş aldım göğsüme masaj yaptım. Duştan sonra süt incisini sterilize edilmiş iğneyle ucunu deldim sonra da süt sağdım. Sonra ki günler hep göğüs ucu kremi kullandım.Süt incisi 2 güne tamamen geçti ama ben aynı zamanda mastit de olmuştum. Acısı 2 3 günü buluyor maalesef çok geçmiş olsun. Asla önermiyorum bu patlatma yöntemini yinede siz daha bilgili birine sorun yada doktora

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim cevabınız için en sonunda bende patlatıcaktım, çok acıtıyor emzirmek işkence gibi geliyor. En iyisi doktora gitmek galiba böyle geçecek gibi durmuyor