Süt konusu

Bebeğim 54 günlük gün içinde çok sık emiyor çişini kakasını takip ediyorum yapabiliyor fakat sağım yaptığımda çok süt gelmiyor sizde de durum böyle mi bu gün içinde çok sık emmesiyle alakalı bir durum mu acaba

Çok sık emip doyuyorsa neden sağım yapma ihtiyacı hissediyorsun ki sık sık emzirince zaten memeler boşalıyor hatta tekrar dolması için bol su birde süt yapıcı şeyler yiyorum anca doluyor kızımda sürekli emiyor o yüzden sağım yapmıyorum

Kızım emzik kullanmıyor dışarı çıkarken emziremeyeceğim bir yerse eğer sağım yapıp sütü yanıma almam gerektiğinden sağım yapıyorum

Benim kızımda emzikte biberonda almıyor illa bir yer buluyorum emzirmek için ya da örtü kullanıyorum tabi senin yaptığın gibi olabilir sütünü arttırmak için dut kurusu kaynatıp içebilirsin

Hepimiz bir fırsat bulup emzirmeye çalışıyoruz tabi ki ama doktor randevum vardı ben de olası bir krizi önlemek adına bunu yaptım aklıma takılan bir konuydu burda başına gelen birileri vardır belki diye de fikir almak istedim

Gün içinde sık sık emdiği için sağım yapacak kadar olmayabiliyor bende stok yapıyorum hep dışarda olduğum için hep sağarım günde iki paket falan ama gece daha çok sağım yapabiliyorum

Lütfen yanlış anlama kimseyi yargılamak gibi bi düşüncem yok bebeğin çok sık emiyorsa o yüzden sütün toplanmıyordur demek istemiştim dışarısı için tabi ki süt toplayabilirsin herkesin tarzı farklı sonuçta