Kizlar birçok şeyi burda sorarak bilgi alarak fikir bilgi aldım ve artık bebeğime yetecek kadar sütüm var çok şükür inanılmaz mutluyum dün gece aktığını gördüm
Çok sevindim canım
Çok teşekkür ederim
Ne yaptin canim neler cogaltti sutunu masallah
Danışmanlık aldım valla canım sağlam kürler bestlak damla Solgar vitamin derken 2 haftadır beni emmeyen 2 aylık bebeğim hem beni emiyor artık hem de sütüm arada akıyor bile şükürler olsun Allah isteyen herkese bol sabır versin istersen kürleri fln söylerim yavrucaklarimizi emerken izleyip o yutkunma seslerini dinleyelim terapi gibi yemin ederim
Kürler neler nasil yaptın anlatir mısın? benimde bu ara azalmaya basladi
Kürler neler canım bizimlede paylaşır mısın
benimde sütüm az rica etsem bizimle paylaşır mısınız
Evet ne kürü bende denemek istiyorum
Evet kurler i tarif edermisinxi z cok güzel hisler mqslalah
Birer tutam ısırgan ve anason u kaynar 1 bardak suda 3 saat , 1 tutam çemen otunu da aynı demlemeye bırakıp 3 saatin sonunda süzüp 1,5 lt su ekleyip tarçın limon ve kimyon da ekleyip bütün gün o içiliyor, bir sonraki gün de kuru dut, kayısı elma armut 8 bardak suyla hoşaf yapıp bir gün birini bir gün birini içiyoruz bunun dışında bestlak damla Solgar b12li vitamin ve 3 lt su yani bana verilen liste bu Allah var işe de yaradı verdiğim paraya değdi açıkçası en azından birimiz ödeme yapıp hepimiz degerlensin