SÜTÜM AZALDI artar mı?

Bebeğim emiyor 2 saatte bir emziriyorum 2 aylık olacak 5 gün sonra . 3 4 dkka hızlıca emiyor sonra sütüm ağzını çekimce akmıyor ama sıkınca damlıyor sizce yetmiyor mu ?? Yutkunma sesi 3 4 dkka sonra gelmiyor

Kaju fistigi da cogaltiyo sutu ben gercekten tecrube ettim kendim

1 Beğeni

Kuru incir aldım su çok içmeye başladım kaju deniyim . Başka öneriniz var mı … bebeğim 2 aylık olacak 5 hün sonra 4 dkka yutkunuyor sonra bitiyor sanırım sütüm ama sağdım 2 saat bekleyip 100 cc çıkmıştı . Anca 2 saat bekleyip versem 100 olur yine AZ MI SİZCE

30 daha ver her emzirmenle beraber
Anne sutune en yakin mama ver

4 saatte bir

1 ay 29 günlük 130 cc mi emer

Kilosu ne kadar sudunu sag biberona asagi yukari kac cc cikiyo ustunu mamayla tamamla

Artıran varmı kaç günder arttı . Deniyorum su ile olmadı mama vericem

Tahin yiyin bol bol etkilediğini düşünüyorum ben bi de yulaf kesinlikle

Rezene demle iç ve peşine 1 saat uyu. Müthiş doluyo meme. Anason da içebilirsin bende bu ikisi çok işe yarıyor

Şimdiye kadar duyduklarım Bestlak damladan çok memnun olduklarını söylediler ,sütleri akıyormuş o derece :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Lacmix veya solgar b12 ıkısınıde kullandım suan solgarı kullanmaya devam edıyorum şutumun artmasına çok etki ettı

1 Beğeni

Ben şuan bestlak damla kullanıyorum çok faydasını görmüyorum açıkçası

Lacmix ve Solgar brewers Yeast vitamin B12 ikisini aynı anda kullanıyorum memnunum bende

Arttı mı sütünüz benim durumum da aynı şuan

Rezene tohumu da artıyor onu da deneyebilirsnz

Bestlak damla aldım arttırdı canım bol su

1 Beğeni

Benimde sutum azalmisti bebek memeden ayrilinca aglamaya basliyordu hemen bestlak a basladim sukurler olsun sutum tekrar artmaya basladi

Sütünüzün artmasını istiyorsanız dut ve incir kaynatıp gün içinde sureklı tüketın . Aşırı süt yapıyor