Kızlar bebeğim yeni 2 aylık oldu. Sol göğsümde hiç süt yok ve asla o memeyi almıyor. Sağda biraz duruyor onda var biraz. Korkuyorum kesilmesinden daha çok küçük bebeğim mamada vermedim hiç. Bu saatten sonra gelir mi süt göğüslerime neler yapmam gerekiyor
Sağım yap sürekli süt gelmese bile o göğsünü daha çok emzirki uyarilsin bol su dereotu tahin soğan hurma tüket süt arttırıcı çaylar var onlardan al takviye yap göğüs masajı uygula
Acii rezene çayı ve dut hoşafina başla. Benim de yoktu, birkaç gün bunları tükettim durduk yere göğsümden akmaya başladı. Çocuk doyduktan sonra bile şıp şıp damlıyor. Çocuğum bir dönem aç kaldı, ama bunlar iyi geldi
Olmadı eczanede satılan damlalar var süt artırıcı, onları deneyebilirsin.
Emzirme danışmanlığı alin bence. Profesyonel destekle hizli toparlarsiniz sureci.
Kuru kayısı, kuru dut, kuru inciri doğrayıp hoşaf yapın. Öğünlerde için . Bol bol süt yapıyor. Ben imom latte adında vitamin takviyesi alıyorum o da artırdı baya sütümü. Bir de gece emzirmelerini artırın geceleri daha çok süt oluyo geceleri bol su için
Canım vermediyseb sakın mamaya başlama emzir sürekli emzirdikten sonra 3 saatte bir sağ, bestlak damla var onu al. Valla ben hem meme reddi yaşıyorum hem sütüm azalmıştı emzirme danışmanlığı aldım program surecindeyim silikonla zar zor alıyor bakalım süt arttirma deniyoruz
Kesinlikle arkadaşımızin anlattığı gibi yapın bestlak damla süt arttırmada çok iyi e bebek te bulabilirsiniz