2 3 gündür sütüm gelmiyor sütüm gelmeye başladığı zaman hafif sancı olur hatta damlardi şimdi az geliyor önceki gibi dolmuyor bebeğimde doymuyor uyumuyor ve hatta sağ göğsümde emerken inanılmaz bı acı oluyo sütümü arttirmak için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Uyumuyosa agliyosa mama takviyesi yap canim bestlak sut attirici damla var al kullan
Merhaba çok faydalı bir konu açılmıştı oraya göz at istersen etiketliyorum seni, bu sırada bebeğini aç bırakma her emzirme sonrası mama teklif et
Tahin helva ye suyla benimde azalmıştı tahin helvayı küp küp diliyorum 1 litre suyla yiyorum özellikle yatmadan önce yiyorum 12 de 1 de faydası oluyor
Ya emoşum bn hiç tahin sevmiyorum yiyemiyorum gerçekten süt yapıyor mu
Bende sevmiyordum ama alıştım ben faydasını görüyorum helvayı küp küp diliyorum 1 litre su alıyorum yanıma gece 12 1 gibi yiyorum oluyor yani
Mesajınıza istinaden gittim helva aldım ne kadar yemek gerekiyor acaba
İsteğinize bağlı ama ben kesiyorum tabağa bırakıyorum 10 küp şeklinde kesiyorum 1 litre suyla yiyorum
Sütünüz hiç mi gelmiyor az mı doymuyor mu bebeğiniz
Sütüm var ama az olduğunu düşünüyorum. Çünkü doluyken 10dkda doyan çocuğa meme boşalınca bazen yetmiyor meme hemen dolmuyor çocuk çok fazla memede oyalanıyor
Tam incir zamananı bol bol incir tüketin iyi süt artdırıyor
Hurma süt arttırıcı diye duymuştum
Bide helvayla dene inşallah olur sütün
Ben başka biri tavsiyesiyle gördüm 5 litre suya 2 keçi boynuzu 1 yeşil elma 1 kırmızı elma 2 kase kuru kaysi 2 kase kuru üzüm 1 tatlı kaşığı sumak 1 limon bunları yıkayıp kabuğuylq doğrayıp cekirdegiyle kaynayacak en son 1 tatli kaşığı rezene ve anason isteğe bağlı şeker ben yaptım faydasını gördüm altında 700 tane yorum yaptı geneli memnun dene istersen
Düzenli sagim yapın çoğalır