Bebeğim 3 buçuk aylık bebegim emmek istemiyor emzirmeye kucağıma alınca ağlıyor reddediyor 20 gündür emziremiyorum mamaya döndük sütüm tekrar gelirmi bebeğim yeniden nasıl emmeye alışır
Gece emiyor mu acaba
Canm benmde sütüm kesilmiş ti o zaman bebeğim 50 günlüktü üzüntüden i 1 gecede sütüm kurudu ve tek damla gelmiyordu yinede bebeğimi bol bol emzirdim emediği zamanda gece sık sık emzirdim uyku haliyle pek bilmiyo süt olmasada emzirmeye çalışıylrdm bol bol sıcak duş aldım duştayken masaj yaptım göğüslerime tabi yediklerime de çok dikkat ettim öyle öyle 1 haftada az da olsa gelmeye başladı sütüm süt olunca bebekte emmek istedi zamanında çok sıkıntı çekmştim canm bnde inşallah gelir tekrardan sütün
Benim sütüm de bir dönem kesilmişti, bebeğim en başından beri reddediyordu zaten. Uykuda aldım emzirdim, aldım emzirdim memeye öyle alıştı. Gece emzirmek süt üretimini çok etkiliyor bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim.
Meme reddi yaşıyor olabilirsiniz büyük ihtimalle
Hayır malesef gecede reddediyor
Amin inşallah Çok teşekkür ederim
Tentene temas yapın ikinizin vücudu cıplak olsun birbirine değsin inanılmaz fark edıyor üşümemesi için sırtına battaniye örtersin benım bebegım de sütüm vardı ama memeyi tutamıyordu tentene temas yapınca sakinleşti tutmaya başladı sütüm daha düzenli gelmeye basladı
Çok uğraştım ama gelmiyo
Gelir tekrar moralini bozma Instagram’da ebe Tülin var onun bu konuda videoları var üşenmeyip izlersen ve düzenli olarak bebeğini emzirmeye çalışıp bı yandan da sağım yaparsan dolaba atacak kadar sütün olur.birde kimyon tohumu ve kimyon cayi da içersen sütün artar.emmese de arkadaşların dediği gibi göğsünde tutup sıcaklığını hissetmesini sagla hem kokunla sakinleşir hemde senin vücudun süt üretimine başlar.bol bol sütün olsun inşallah ![]()