Sütüm ne zaman çoğalır

Kızlar merhaba 24 günlük bebeğim var sütüm iki ğögüsten 30 ml anca cıkıyor takviye mama veriyorum çoğalırmı yoksa böyle gider mi

Merhaba, sık emzirme ile cogalıyor. Benimde iki ay sonra normale dondu. Mamaya da devam ettim altı ay kadar. Bebeğin ihtiyacı kadar anne sütü üretiliyor alsında. Birde sagım da cıkan ml mikrarı ile kendi emdigi arasında fark var. Bebek daha hızlı vakumladıgı için miktar sanılandan fazla cıkıyor. Çişli bez sayısı ve aldıgı kilo nasıl? Bunlar normalse drlar mamaya gerek duymuyor. Eğer kilo alımı yavas istenilen kadar değilse ayrıca çişli bez sayısı da azsa mama baslatıyorlar. Size dr mama verin dediyse mama verin ama sık sık da emzirin. Ben o sekilde ve iyi beslenme ile arttırdım sütümü. Bol su için, bulgur pilavı hurma, yeşillik salata vs tüketin. En onemlisi stresden uzak durun ve uykunuzu almaya calısın. Uykusuzluk süt üretimini bariz azaltıyor. Saglıkla buyusun ins

Doktor mama ile kilo alımı devam ettiği için mama vermemizi söylüyor inanın yapılması gerekenlerin hepsini yapıyorum sürekli birsey yiyip içiyorum ama sanki onunla bir alakası yok gibi geliyor