Sütüm yetmiyo mu

Tmm canm haber verirsin

Çok teşekkür ederim evet çok zor bi dönemdeyiz acemiyiz günümün çoğunluğu araştırmakla geçiyo . 3 4 saat emiyo ve o yorulmuyor ben yoruluyorum acaba diyorum yetmiyo mu ama hep kakasını çişini yapıyo . Yara olan göğsümde kocaman bi çatlak var ve geçmiyo lansinoh kremi kullandım bi faydası olmadı açıkçası şimdi gümüş kapak kullanıyorum ama ondada hava almadığı için nemli kalıyo ve sanki çatlak iyileşmeyecek gibi geliyo . Silikon göğüs ucunu eşim eczanede sormuş oradaki kadın ben önermiyorum mikrop kapar bebek demiş eşim o yüzden asla almam dedi o zamanlar yalvarıyodum bi çözüm bul diye benim eşimde onu duyduktan sonra asla dedi onun yerine pompa aldı onu kullanıyorum

Ağzı açık mı yatıyordu peki

Yok ama öksürüyor hırıltı var

Anladım rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Amin inşallah ama nem doktora goturmedim öksürük fazla yol günden bı kaç kez ama burun tıkanıklığı napcam bilmiyom

Ben bugün denedim aspiratörü ama hiç bişey gelmedi demekki burnu tıkalı değil

Bende çok az bişey geldi ama hırıltı devam ediyor bugün iki defa yaptım ikincide gelmedi hırıltı neden olir acaba

Burnumda yada genzinden geliyor sanırım sırtında yok

Boğazdan geliyordur belki

Bilmiyorum insalal bı sorun yoktur

İçinizi ferah tutun olmazsa bi hastaneye gidin

Sağolun galiba kıkırdak san geliyor çünkü burun temizlesigim çok az berrak sıvı geliyor koyu değil enfeskyon olsa köyü ren olir

Öyle mi ağzı açık yatıyor mu hala serumu burnuna damlattiniz değil mi

Ağzı açık evet ama burnuyla alakası yok bence çünkü denedim hiç bişey çıkmadı

Anladım ama o zaman doktora götürmelisin genelde burnu tıkalı olursa emmez nefes alamadığı için ağzı açık yatar siz sürekli temizleyin yine de duş snrasi özellikle hala devam ediyor mu uykusuzluğu
Mama verdiniz mi peki

Bi günü bi gününü tutmuyo bi gün rahat yatıyo bi gün hiç yatmıyo anlamadım ki

Yok hiç mama vermedim