Sütüm yetmiyo mu

Şimdi kızlar ben 16 gün önce doğum yaptım ilk günden beri bebeğimi emziriyorum mama vermiyorum sütümü sıktığım da süt geliyo tek göğsüm yara diye tek göğüs emziriyorum . Bebeğim çok huzursuz hep emmek istiyo ağzını yanlara çevirip göğsümü arıyo aç mı kalıyo diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum saatlerce uyumuyo gece 4 saat emdiği oluyo bilen yardımcı olsun aç mı kalıyo kızım

Doymuyorsa ver mama o hep emmek ister seni ama saatlerce uyumamasi açlık olblr çünkü daha 16 günlük gaz sancısı 20. Günde başlıyor

Bide çenesi kuvveti yok ama saatlerce uyumamasi için bir sebebi olmalı

Burun temizliği yapıyor musun

Emme refleksi olabilir bir de sarılık oldu mu doktor ne dedi? İlk 5 gün doktor takibini yapıyor genelde benim sütüm yetmesine rağmen ilk zamanlarda mama da verdim belki sütüm yetmez diye bence sizde verin

Sütüm var ama nasıl doymaz ki anlamıyorum tek memeyle alakalı olabilir mi

Hayır yapmıyorum ağzıda açık yatıyo şimdiden burnu tıkalı olabilir mi ki

Doktor kontrolüne gittik sarılığı yok dendi günde 6 7 kez kakasını yapıyo aç kalsa yapmıyo olmaz mı

Ee kakasını iyi yapıyor demek ki yetiyor sütün burnu tıkalı olabilir bı duş aldırın burnunu elinizle hafif sıkınmaksat su degsin. Banyo sonrası bı temizleyin burnunu ben manuel aspiratör ile çekiyorum her banyo sonrası

Canım öncelikle geçmiş olsun :pray:t2: eğer günde 5 çişli en az 3 kakalı bezi varsa doyuyordur endişelenme… ama yaralı memeyi de vermelisin bi şekilde silikon göğüs ucu vs takarak çünkü yaralı memenin de süt üretimi artmalı… ayva çekirdeği jeli hazırlayabilirsin doğal bi yöntem ve yaralara iyi geliyor google yaz zaten nasıl oldugu cıkar tarif olarak…

Evet ağzı aciksa zaten burnundan nefes alamıyor demek hemen burnunu temizlemelisin ve sürekli temizle günde iki kez yapıyorum ben hastalanmasin bebek hem seni emmez aç kalır hemde burnu göğsü dolar hasta olur

Daha önce hiç burnunu temizlemedim yarın duş aldırcaz bi deneyeyim dediğinizi

Yaralı mememin iyileşmesini bekliyorum pompayla sağıyorum ki aktif olsun sıkmadığım zaman süt birikip şişip ağrıyo zaten . Herşeyi denedim şimdide gümüş kapak aldım onu kullanıyorum bakalım onun faydası olmazsa dediğinizi denerim :cherry_blossom:

İnşallah hasta olmaz kuzum ya burnunu da temizliycem teşekkür ederim :cherry_blossom:

Bgn eczaneye gidin yarını bekleme ürünü al hemen temizle canm sen iki dk burnun kapalı dayanır misin bebek nasıl dayansın

Bunu ve bunun burun temizlemek için suyunu veriyorlar serumunu yani

Nefes alamaz çocuk ya bencede biran önce alıp temizleyin gecenizi de mahveder ağızdan alamıyor çünkü

Eşim e bebekten şimdi aldı

Evet inşallah bugün rahat yatar :relieved:

Merhaba, lohusaliginiz hayirli olsun oncelikle. Benim kizimda yenidogan doneminde bu sekilde aglamalari vardi. Su an mide kapasitesi cok kucuk sutunuzun yetmesi bez takibiyle daha iyi anlasilabilir. Biz doktorumuza gittigimizde suan sadece emme refleksi var ve surekli isteyebilir ama illa ac oldugundan degildir demisti. Ben bir haftalikken emzige alistirdim, bir gece 3 saat memedr kalinca artik dedim beni emzik olarak kullaniyor​:sweat_smile: bir de benim sag gogsumden sut cok az geliyotdu ve yaraydi silikon gogus ucu kullandim, hem gogsumdeki sutu arttirmis oldum emzirrrek hem de yara oldugu icin temas saglamadi acim olmadi. Size de kesinlikle yara icin lansilohun kremini ve silikon gogus ucu en azindan sutunuz artana ve yaraniz gecene kadar oneririm

Beninkide saat başı kalkıyordu bende dün eşime aldırdım gece temizlyeip yatirdim.ilk defa iki saate bir uyandi uyumuyordu