Sütüm yetmiyor mu

Bebeğim 1 aylık oldu ama ben hala meme ve mama veriyorum günde 3 kez 2 ölçek mama veriyorum sütüm bebeğimi doyurmadigini düşünüyorum elimle sıkınca fışkırmiyor bebeğimde memede minimum 1-2 dk emiyo memeye gelince hemen uyuyo bende ac kalmasın diye mama veriyorum onu bile zorla iciriyorum idrarıda sarı sütüm yetmiyo galiba ve sanırım mamayı birakamicaz

Sütünün yeterli olması için sıkınca fışkırması gerekmez ki. Mamayı biberonla içtiği için memeye gelince yorucu geliyordur emmek, o yüzden fazla devam etmek istemiyordur. Maalesef biberon devreye girince bebekler memede efor sarfetmek istemiyor. Sütün azalırsa bu yüzden azalır. Memeni sık sık vermeye çalış, mamayı gece yatarken ver örneğin. Ama mutlaka memede daha çok ısrar et.

Mamayı da emmiyo biberon uyu annne memesi gibi çektikçe geliyo 2 ölçeği zorla iciriyorum

Millet 10 dk bı memeyi 10 dk diğer memeyi emzirin çocuk anca doyar diyordu benimki 4 5 dk emip uyurdu tek memeyi kilo alımı iyiydi ben çok fazla hurma ve incir yedim insülin direnci var bende o yüzden 3. Aydan sonra bırakmak zorunda kaldım çok kilo ve şişlik yaptı bende şeker sorununuz yoksa sizde yiyebilirsiniz hoşaf için bol bol su için daha 1 aylikmis daha artar sütünüz siz her agladiginda önce emzirin baktınız açlık belirtisi gösteriyor mama verirsiniz emzirmekten ve sütünüzün artacağını düşünmekten vaz geçmeyin :rose:şuan

1 aydır baya yükleniyorum şekerli şeylere herşey deniyorum inşallah artar bide bnm bebek de emmiyo fazla

Saat başı verin ağzına ağlarsa her dk verin bebeğin temasi bile üretime katkı sağlayacak inanin

Merhaba ne olur gak dese meme verin ben de aynı durumdaydım yetmiyor sanıyordum mama veriyordum yetiyormuş meğerse. Sürekli ağzına meme dayadım şuan kilosu vs yerinde ve manayı kestik