Sütüm yettigini nasil anlarim

Kizlar sutumun yettigini nasil anlarim klasik bilinenlerin disinda bebegim iki saate bir eniyor gecede dahil buna ayni rutinde gunduz aksama kadar max prima dolu dolu 4 bez aliyorum .kakasinida iki bazen uc gunde bir yapiyor ama goyuslerimin hic dolmasina izin vermiyor bazende cok sık rmiyor sagim yaomiyorum cunku degisiyor.Mama vermiyorum gecen ayki kontrolde sutun yeterli mamaya gerek yik demisti.suan 3,5 aylik enson 5 kasimda izlemde masallah :nazar_amulet: 6,5 kiloydu boyuda 62 tam hatirlayamadim galiba ama ben 74 cm tulumlari giyditince tam oluyor annemde sutun yetse bukadar cabuk acikmaz diyor bozuyor pskolojimi…

Kizlarrr bacilarrr

Canım doktorun yeterli olduğunu söylemiş zaten kafana takma, anneler niye böyle yapıyor anlamiyorum, daha küçük bebek kaldiki anne sütünün sindirimi çabuk oldugundan çabuk acikirlar aslında.

1 Beğeni

Sagol canm

Benimkide 4 ayı bitti ama hala.2 satte bşr emiyor . Kilosu da iyi ama anlamadım neden 2 saatte acıkıyor? 4 saatte bşr vs deniliyor 4 ayllıkken

Benimki 3 saatte bir emiyor bazen 2 saatte bir değişiyor. Yetmese ağlar ve kilo verir. Doktor söyler zaten.

Kaç aylık

Oğlum iki saatte birde emiyordu saatte birde çok nadir 3 saat olurdu. Ben gece yatmadan evel veriyordum sadece mama gün içinde yetiyordu sütüm. Aç bebek uyuyamaz sürekli memede kalmak ister. 2 saat emmeden duruyorsa doyuyordur.

Aynn duruyor iikk saate bir gecece uc saati buluyor mama hic vermiyorum grce veriyirdum dok.verme cok aglarsa versin demisti bebek mamayi istemiyor bibetonu almiyor hic zateb zorlarsam yiyor onuda genelde cikartiyor kusuyor azda olsa

Benimki 4 ay 12 günlük

Benim beşim de aynı . Doktorlar 4 saatte bir diyorlar ama bende 2 saatte bir emziriyorum valla

Demekki herkes ayni suan 3,5 aylik 6,5 kilo dogum kilosu 3145 di

3 ay 13 gunluk bizimde sadece emzir dedi doktor