Tam doymamasi

Kizlar 3 ay 13 gunluk oldu bu zamana kadar sadece anne sutu aldi ama 1 hafta olucak neredeyse tam anlamiyla memede kendini doyurmuyor 3 4 dk emmip birakiyor yeteri kadar sutum var ama asla doyasiya emmiyor ve ac oldugundan uyumak istemiyor surekli agliyor galiba artik direncimi kirip mama takviyesi verecegim siz mama takviyesi vermeden bu durumu atlatabilen var mi bazem emzirme pozisyonuna bile gectiginde ciglik kiyamet kopuyor

1 Beğeni

Benim bebeğim de 3 aylık olmasına 10 gün var o da meme reddi yapıyor sürekli benim de yani en fazla 10 dakika emiyor hemen Çekiyor kendini zorlayınca da ağlıyor hemen

Ayniyiz gunler sonra ilk kez dun gece memede uyudu asla uyumuyor asla tam doymuyor uzuluyorum sutumde var ama bebegim emmeyi asla istemiyor emsede bir yerden sonra diliyle yaliyor emmiyor

Ayakta dolasarak emzirmeyi denediniz mi?

Denedim ama kabul etmedi genede bu gun daha yeni yeni emiyor

1 Beğeni

Ben de yaşadım kızım sadece beni emiyo mama beğenmedi içmiyor mecbur beni emmek zorunda biberon asla içmiyor bebeğinizin gaz sorunu olabilir sadece açlıkla alakalı olduğunu düşunmuyorum bebek zaten ihtiyacı kadarını emer bazen emin ol emmek istemiyorlar çok zorlu bı annelik yaşıyorum bebisten dolayı bazen emmek istemeyebiliyo ya gazı oluyo ya kulağı ağrıyo biz onu sürekli aç sanıyoruz ama altında başka bı sebep yatıyor bence araştırabilirsiniz

Merhaba benim bebeğim de aynı çözüm buldunuz mu . Her zaman sütüm olsada tam emmiyor 2 saat sonra da acıkıyor hemen