Tanışalım'mı?🥰

Merhaba hanımlar​:purple_heart:
Uzun zaman burda olacağız malum​:smiling_face_with_three_hearts:
Sizleri tanımak isterim, hadi bir birimizle tanışalım ne dersiniz?:purple_heart:

Ben Sevane ,Azerbaycanlıyım Baküde yaşıyorum, 18 yaşındayım 8 ay 18 günlük Cesur adında bir oğlum var.

Kalk Gidelim GIF by TRT

6 Beğeni

Merhaba ben Hatice mucize anneden geliyorum 2 oğlum var temmuz sonu da kızımı kucağıma alcam inşallah :palms_up_together:t2: Gaziantepliyim 26 yaşındayım :blush::hibiscus:

5 Beğeni

@mavişanne Aramıza hoş geldin :blossom:

Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah :heart:

2 Beğeni

Hoşbuldum amin teşekkür ederim :cherry_blossom:

2 Beğeni

Ben rabia.3 kızım var cok sükür.Egeliyim ankarada yasıyorum.3.kizim bugun 54 günlük oldu

4 Beğeni

Hoşgeldin canım :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben Leyla 33 yaşındayım 3. Oğlum var İstanbul da yaşıyoru. :hugs::smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

6 Beğeni

Memnun oldum @Rabia :heart:

2 Beğeni

Ben İpek ,Sakaryalıyım,24 yaşındayım 6 aylık bir bebeğim var

1 Beğeni

Ben Gülşen 29 yaşındayım kerkük’lüyüm.
İstanbul’da yaşıyorum . 5 aylık bir prensesim var.

5 Beğeni

Merhaba ben Hilal 36 yaşındayım 2.oglum doğdu 1.5 aylık Eskisehirli’yim Kocaeli’de yaşıyorum e bir de mucize anneden geliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Ben kübra 32 yaşındayım 5 senedir kanadada yaşıyorum Lena adında 1.5 aylık kızım var

3 Beğeni

Merhaba ben Tuğçe 28 yaşındayım 3 aylık oğlum var İstanbul Gaziosmanpaşada oturuyorum mucize anneden buraya geldim :blush::hibiscus:

6 Beğeni

@Hilal Merhaba hoş geldin canım :purple_heart:

3 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Kizlarin cogu taniyo zaten beni
Ben hava 38 yasindayim 4 tane oglum var
Aslen karamanliyim dogma buyume
Hollandadayim.

6 Beğeni

Hello :four_leaf_clover:Herkese selamlar​:four_leaf_clover: adım Özge yaşım 29 aslen denizliliyim fakat Eskişehir’de yaşıyorum :sun_with_face:2,5 aylık Hazal adında bir kızım var​:baby:t2:

5 Beğeni

Selam . Ben Aysel 22 yaşındayım. Azerbaycanlıyım,Rusyada Yaşıyorum. Hüseyn adında 1 Oğlum var 8günlük​:blush::teddy_bear:

10 Beğeni

Ben beyza kocaelideyim 26 yaşındayım 2 tane oğlum varr

5 Beğeni