Tarihi geçmiş mama kullandım

Mama paket açıldıktıltan 3 hafta sonra kullanılması gerekiyormuş bebeğim 8 haftalık kullandım yeni bilmiyordum bir şey olur mu çok korkuyorum

??? Bilgisi olan

Hiç bi fikrim yok açıkçası bu durumda doktora giderdim en azından aile hekimine yani baya açık kalmış yaklaşık 5 hafta kadar yanlış mı anladım ?kusma vs bişey oldu mu ?? Ya da tadında bi değişiklik var mıydı baktınız mı

Bebek kustu evet

Ben internette araştırmıştm bunu bi forumda bebeğim yoğun bakıma alındı mama yüzünden diyenlerde vardı. Ben içirdim bişey olmadı diyenlerde vardı. Çok dikkat et bidaha ben hep döküyordum mamayı 4 hafta sonunda bebeğim çok az içiyor çünkü şimdide en küçüğünü alıyorum mamanın boşuna gitmesin diye

1 Beğeni

Şimdilik iyi sanırım bişey olmaz 24 saat geöti dokror endişe etme dedi

Tarihi geçmiş mamaları çöpe atmayın sulandırıp sokaktaki kedilere verebilirsiniz bayılarak içiyolar :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Bunu sonradan bende öğrendim canım ilk önce bende düşünmüştüm acaba kediler zehirlenirmi diye düşünüp dökmüştüm üç kere sonra küçük mama almaya başladım. Şimdi bitane büyük aldım büyüdü belki daha çok içer diye yine kalırsa öyle yaparım :smiling_face:

1 Beğeni

zehirlenmiş zaten ,kusmuşsa endişe etme midesi temizlenmiştir.
Ama birdahakine dikkat et canım :worried:

1 Beğeni

Fışkırarak kustu yavrucagım :face_holding_back_tears: aksi kötü bişey olsa şimdiye kadar belli olurdu dimi :face_holding_back_tears: ateş vs yok

Evet canım belli olurdu,canım benim midesi nasıl olmuşsa fışkırmış:melting_face:

1 Beğeni