Tatilde beslenme

Selam arkadaşlar. 20 aylık oğlumla bayramda 3 gün şehir dışına çıkacağız. Kalacağımız otel yalnızca kahvaltı konseptli. Dayanıklı neler götürebilirim? Çorbalarını ve yemeklerini konserve yöntemiyle hazırlayacağım ama muhallebi gibi örneğin pişmiş irmik vs dayanıklı olur mu? Bir de atıştırmalık olarak ne yapabilirim? Küçük bebekle deneyim yaşayanlar yardımcı olur musunuz :melting_face:

Eğer veriyorsan kavanoz mama alabılırsın pratik olur onun dışında corba illaki vardır gıttıgınız yerde 3 gun ıdare edilebilir ben İlk tatlımı 6 aylıkken yaptım

1 Beğeni

Bnmki 22 aylık canm çorbacıdan çorba aldık zaten hep dışarda yedik sağolsun cam kavanoza koymuştu siz yinede boş kavanoz da götürün meyve götürmüştük mini dolap var koyarsınız dışardan da meyve alırsınız irmik vermedigim için artk blmyrm ama orda ne bulsa yiyorlar

1 Beğeni

Biz ayda bir şehir dışına çıkarız ve 2 gün sürüyor genelde ailemin yanına giderim konyadan ankaraya. Sabah kahvaltı tarzı pankek yaparım gecesinden o da 2 gün zaten bayatlamaz bir şey olmaz ufak paketli yoğurtlardan alırım pınar organik marka bir yoğurt var ufakları iş görüyor termos çantası almıştım var ona koyarım maması termosla olur gittiğim zaman çorba vs. Yaparım ertesi gün de yola çıkarken geri yine aynı akşama yakın çorba gibi şeyler yine termosa çok soğuk olmayacak şekilde koyarım iyice soğuyunca yolda durup yediririz . Sizde kurabiye tarzı kraker veya pankek tarzı yapabilirsiniz 2 3 gün götürür tabi bunlar özellikle tuzlu kurabiye tarzları götürür. Akşam yemeklik olarak bilemedim pişirme alanı olmayışı sıkıntılı açıkçası ama sizin yerinizde olsam böyle temiz bir lokantadan az yağlı az tuzlu rica ederdim 15 aylık kızım bazen öyle yemeğe çıkınca falan yapıyoruz genelde mercimek falan yalan olmasın o kadar kasamıyorum önceden çok kasardım da bebek yemek termosları işinizi görür ama kavanoz çorbalar falan yanında bu arada muhallebi meyve püresi de yapardım 2 gün için sorun olmaz yani ilk 2 gün tüketin imkan varsa da soğuk termos çantada dursa gidince de dolaba koysanız yine bir şey olmaz kendim evde yapınca 4 5 gün tüketim yapabiliyorduk. Yola çıkarsak 2 gün yanına da su şişesine buz doldururum çanta içine ki bozulma olmasın

1 Beğeni

Biraz uzun yazmışım helal et hakkını :joy: umarım yardımcı olabilmişimdir tüm süreci anlatmışım ama

1 Beğeni

Ahh :smiling_face_with_tear: asıl sen hakkını helal et nasıl içten nasıl güzel anlatmışsın hiç üşenmeden

Söylediklerimi mutlaka dikkate alıcam, bende bunda çok kasmıyorum ama ilk defa bebişle gideceğim biraz tedirgin oldum açıkçası

Krakerler mantıklı onu ve çorbaları evde yapar kavanozlarım, diğer yemekler de artık dışarıdan olacak mecbur.

Çok teşekkür ederim :revolving_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim :white_heart: Güzel zaman geçirirsiniz inşallah meyveli toplar da iş görür bebek bisküvisi karışımlı