Tazyikli meme sorunu

Herkese merhaba bir göğsümde aşırı derecede tazyik sorunu var bebeğim 3 aylık oldu son 10 gündür emmek istemiyor sütler indiği zaman eliyle hemen itip çıkarıyor ve geri almak istemiyor çok yoruldum arkadaşlar yan emzirme gibi bütün tutuş pozisyonları denedim şuan o şekilde de almıyor memeye yaklaştığı an ağlıyor sagsam bile göğsüm boş olduğunda yine tazyikli geliyor bugün ebe silikon uç önerdi onu deneyeceğim ama zamanlar sütüm azalır korkusu ve meme reddi endişesi duydum siz bu sorunu nasıl astiniz ben çok yoruldum

Merhaba, sizi cok iyi anlıyorum ilk aylarda kabus olmustu bu durum benim için. Maalesef sorunu tam anlamiyla çözemedim. Ayakta yuruyerek emzirdim bir süre. 4 bucuk aylik civari biraz daha alismisti bebeğim, yan yatarak emzirmeye başladım. Her memeden ayrıldığında hizlica tazyigi sıkıp geri memeye koydum. Birde oksitosini daha az salgilamak icin emzirirken olumsuz seyler düşünmeye çalıştım.

Merhaba 6 ay kadarbende aynı sorunu yaşadım tavsiyem emme öncesi göğsünüzü 5 dakika sağım yapın tazyik azalsın akış yavaşlasın o saye de bebekte gaz da olmayacaktır

Şu an kızım 5 ay 8 günlük . 3. Ayından başladı 5. Ayın başına kadar diyim yani daha girmeden 4. Ayın sonu demem daha doğru olur. Bu zaman aralığında ara ara emmedi kucağımda emzirmeye çalıştım dolaşarak tv önünde durdum bazen de baksın da emsin dikkati dağılsın diye bazen ışıkları hafif loş yapıp denedim
Bazen ağzımla değişik sesler çıkararak dikkatini dağıtıp emzirdim çok yol denedim . Şu an 5 ay 8 günlük emmiyor gündüzleri gece emiyor . Gündüz de süt sağıyorum öyle besliyorum 4 5 beslenme yapıyor öğlenden sonra 3.5 4 saat aralığında bir aklı tutuyor alıyor bir aklı tutuyor kendini itiyor. Sütün azalır diye korkma
Silikon uç da kullandım 2 ay boyunca bazen tutmadığı zaman bu zaman aralığında da silikon uçla verdim bazen emzik verdin ilk sonra çekince verdim memeyi . Süreç biraz size özel yani ben tüm tuşlara basarak level atlamaya çalıştım resmen :joy::joy:
Allah yardımcın olsun öncelikle beslemek önceliğin olsun derim tavsiye olarak