Günaydın
bebeğim emerken göğsumle kavga ediyor sanki
bazen hızla bırakıyor öksürüyor. bı bakiyorum süt üstüme gelmiş hep. tazyikli gibi
ne yapmam lazım
istemiyor gibi yapıyor emmek bide reddederse diye korkuyorum. aslında istiyor emmek ama emiyor bırakıyor sürekli, kavga ediyor gibi sanki. ağlıyor. ama her zaman böyle olmuyor. arada oluyor.
Kulakları ağrıyor ola bilirmi benimde öyle emerken beni ittiriyor emmiyor ayakta zorla tutuyor memeyi
Belki başka biseydende olabilir ama sorekli emzirmeye çalış bırakmasın benimde anlattiginiz gibi oluyor oyuzden kulak lari ağrıyordur dedim
Emzirmeden önce 10 dakika göğsünü sağ. Sütün ilk akışını almış olursun bebeğin rahat emer . Ön süt çok geliyor. Son süte ulaşamıyor siniri ondan
@Damla1 in söylediğine katılıyorum sütün çok geliyorsa genzine kaçıyordur rahat yutkunamıyordur bundan dolayı rahatsız oluyordur @selmanurk
Yatarak emzirebilirsin, makas gibi tutabilirsin bunlar rahatlatır olmadı ön sütü 2 dk sağ öyle memeyi ver yağlı olan son süt bu kadar tazyikli gelmez
Aynı dediğiniz gibi bebeğin de kavga eidyodu memeyle niye niye dusunuydum meğer üst gazi oldugundanms. Süt ilk emmeye baslayinca çok hızlı geliyor gegirmek gerekiyor kaldiriyorum gazini çıkarinca yenuden devam ediyoruz emiyor yeniden kavga ediyor yenuden gaz çıkartiyorum yeniden emzirmeye devam ediyorum. Galiba hızlı geldiği için gaz oluyor . Zaten sadece beslenme bitince değil beslenme aralarinda da bebegi kaldirip gaz çıkarmak gerkeiyormus . Yoksa o gaz mideden bağırsaga inerse alttan cikaba kadar 2 gün uğraşmak gerkeiyormus . YouTubeda çocuk doktoru osman beyden dinledim bunu bizi kurtardi çocuğu zorla emziriyodum kavga ettiği halde cekmiyordun memeyi yanlış bu
evet haklısınız bıraktığı an gazını çıkarmaya calismaliymisisz