Merhabalar herkese, inşallah sorunum hakkında bilgisi olan vardir beş aylık bebeğim var sadece anne sütü ile besleniyor ama sağ göğsüm çok küçük kaldı sol göğsüm şişiyor ve süt yoğun bir şekilde geliyo diğerinde hiçbisy yok kızımda soldan daha hızlı ve çok geldiği için sadece ordan emiyo sagdan verdiğim zaman istemiyo kendini geri cekiyo ne yapacağımı şaşırdım makine ile sagdim onda da az geliyo süt artırıcı ne yeyip içsem sadece sola yarıyo neden böyle oluyor bilen yardımcı olabilecek olan var mı şimdiden çok teşekkür ederim
Nedenini bilmiyorum ama benim de sağda daha çok süt birikiyor gibi soldaki daha çabuk bitiyor ve solu emzirince ağzına alıp alıp geri bırakıyor
Benimde aynı şekilde solumu fazla tutmuyor diye süt dolmuyor bende sürekli soldan veriyorum emmiyor ama zorluyorum sağıp veriyorum ki sütüm çoğalsın
Merhaba bende de aynısı oldu kızım 5 ay olunca sağ tarafımı emmeyi bıraktı. Geçe uyuyunca değişip veriyordum hissediyordu hemen ağzından çıkartıp ağlıyordu hiç sebebini bilmiyorum bir türlü emmiyordu. Şuan 16 aylık olduk hala sol tarafımı emiyor. Sağ tarafım küçücük kaldı emmeyince süt de gelmiyor artık. Doktora hiç gitmedim (aslında sütten kesince süt pompasıyla iyice çektirmek lazımmış ) diye duydum onu da yapmadım Inşallah bir şey yoktur. Ben de küçükken annemin sadece sağ tarafını emmişim. Ablamın çoçukları da öyle. Belki genetik diye düşünüyorum. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar sadece biri büyük biri küçük kaldı ![]()
Evet aynı durum işte emmiyor diye soldan verdim bu sefer sağ küçük kaldı ve süt az geliyor
Çoğaldı mı peki sütünüz
Doktora gitmek gerekir mi sizce ben nasip olursA iki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum ama tek göğüsle nasıl olacak bilmiyorum ![]()
Önceki zamana göre daha çoğaldı çok şükür
Tek göğüsle bir az zor dişleri çıkınca daha da kötü oldu sizinki emiyorsa devam edin bence az da olsa emzirin derim. Doktora da bir danışın en azından kafanız rahat olur.
Sağı istemiyo kafasini geriye itiyor nasıl alıştiricam bilmiyorum
Pozisyonunuzu degiştirmeden solu verdiginiz yerden sagı da vermeye calışın bence
Benimkide aynı şekilde sağ tarafı emdi solu hep reddetti bende pes ettim 9aylik oldu tek memeyle gidiyrouz ve benim gogusleirm çok çirkin duruyor artık biri asiriiii küçük dgeri büyük artık ozguvenim yok utanıyorum dışardan belli oluyor eşim görünce bile utanıyorum.
İnanın bende aynı durumdayım dışardan belli olması ayrı kendimi garip hissetmem ayrı sanırım böyle kalacak düzelmeyecek gibi
Ayy canım benim de öyle bebeğim 35 günlük sol göğsm çok büyüdü ama sağ çok küçük kaldı öyle oluncada hep soldan verdm arada sağdan veriyorum emiyo aslında sağ göğsüde ama süt diğeri kadar yok napıcm bilmiyorum
Veremediğiniz gögsü alsın almasın sürekli sagım yapın isterseniz benimki dogum dan itibaren neredeyse sagı almadı hem bebegim hem de bana ters geldiği için hep sagım yaparak verdim o kısmı. fark olmadı ikisi arasında
Bı çaresini bilen varsa yazsa keşke dediğiniz gibi sütte az geliyo şaştım kaldim