Tek göğüsle emzirme

İyi akşamlar kızlar bebeğim sol göğsümü baştan beri az emiyo süt az geldiği için sol göğsümde doyuyo genelde şu an oğlum 2 ay 10 günlük kaç ay emzirebilirim sizce böyle

Az gelen göğüsü bence sagıp çoğaltmaya calısın. Tek memeyle bebek kesinlikle doymaz kilo alımı nasıl suan? Bence dra danısarak mama takviyesi yapın

Ben de benzer durum yaşıyorum, ve tek göğüsle bebeğimin doyduguna eminim. Kilo alımı güzel bezleri de doluyor gayet güzel. Sadece ilerde sıkıntı yasarsam diye endişeleniyorum hani diger gogusteki sütü etkiler mi zamnla diye. Ondan dolayı az da olsa emzirmeye çalışıyorum sevmediği taraftan

2 Beğeni

Doktor kiosu iyi mama verme dedi bende arada veriyodum mama

Bende öyle yapıyorum önce az göğsümü veriyorm sonra öbürünü doktor kilosu iyi dedi mama verme dedi ben bazen mama veriyodum

Merhaba canım,

Ben sol göğsümü daha az emdirmiştim. Sezaryen dikişlerinden dolayı sağ göğsüme ilk günler ağırlık vermiştim .
Belli bir süre sonra sol göğsümde kitle gibi bir şey oluştu, o göğsümde öncesinde tabi süt akışı daha azdı. Ben 2 ay boyunca sağdım. Sonunda iki göğsümdeki süt akışı eşitlendi. O memende bebeğin gerilse sinirlense bile o memeyide emzirmeye başla bence​:cherry_blossom:

Aynen öyle yapıyorum önce onu emziriyorum ama genede öbürü gibi çoğalmadı

Düzene girecektir inşallah allahın izniyle​:cherry_blossom:

1 Beğeni