Arkadaşlar bebeğim 50 günlük tek memede süt çok az sağdığım da 10 ml felan anca çıkıyor bebeğim de emmek istemiyor o memeyi sık sık sagmaya çalışıyorum ama artmıyor orda bir türlü var mı böyle bir sorun yaşayan yardımcı olabilir misiniz
Benimde sol memede 20 cc anca çıkıyor sağ memede daha çok. Zaten iyice azaldı sütüm eskiden her öğün süt sağardım şimdi sadece 2 defalık çıkıyor. Ne yaptıysam artmadı. O yüzden kelin ilacı yok
ama belki sende işe yarar. Tarhana çorbası, bestlak damla, ebebekten malt içeceği, havuç, rezene , ceviz, fındık , tahin pekmez hepsini denedim .
Aynen bende hepsini denedim gerçekten ama yok artmıyor oğlum da emmiyor o yüzden
Benim süt 2 ay bu yaptığım şeylerle zor bu zamanlara geldi. Kesildi kesilecek
yavrum 2 ay anne sütü emebildi. Bazıları 2 yıl emziriyor çok üzülüyorum oğluma yetemediğim için![]()
Bulgur pilavı,yeşil mercimek yemeği,kimyon tohumu ve rezene çayı günde bikac sefer bunlar dışarıdan destek olabilir.her emme sonrası 10 15 dk goguslerinizi yara yapmadan uyarı sağımı yapabilirsiniz.bebeginiz emmese bile göğsünüzde olsun ten tene temas çok önemli.instgramda da ebe Tülin diye arayıp bulun süt arttirma videoları konuşmalari var.sütünüz bol ve besleyici olsun inşallah tez vakitte![]()
Teşekkür ederim, dediklerinizide deneyeceğim. Amiiiin inşallah ![]()
![]()
![]()