Tek uyku kaç haftada alıştınız

Bebeğim 6.30da uyanıyor bazen 12ye kadar dayanamıyor dayansa sıkıntı yok . Ama 10 11de ilk uykusu gelşyor bazen uyutuyorum kıyamayıp 1de uyandı bugün ikinci uyku yapmaz dedim 6da emerken uyuyakladı . 9da uyuyordu hergün artık iyice bozuldu düzenimiz ya kaçta uyanır kaçta yatar artık bilmiyorum

2 aydir tek uyku yapiyoruz.
Saat basi uyansada genelde sabah 9,/9,5 arasi uyaniryor ogle arasi da 1,2,3 kacta uyursa uyuyor sonra aksam 7,5 ila 9 arasi uyuyor .

Yazdim ya canim ..9, 5 da kalkiyor .miz miz olursada 2ye kadar dayanıyor
8,5 aylık

Daha bebeginiz yeni 1 yasına gırdi bu kadar neden tek uyku üzerinde kaldınız bunu anlamıyorum oglum 15 aylık hala gündüz 2 uyku yapıyoruz ve 2 yaşına kadarda 2 uyku olarak devam ettirmek istiyorum beyin gelişimi için dr lar bile 2 yaşına kadar gündüz 2 uyku öneriyor niyeki bu kafar tek uykuya düşürme sebebinşz bırakın cocuk uyusun daha yeni 1 yasında kücük daha o yüzden akışına bırakın cocuklarımız zamanı geldiginde kendisi zaten tek uykuya gecer benim oglum 3 uyku yapardı 8 aylıga kadar kendisi süreleri uzatarak 2 uykuya gecti o yuzden akısına bırakın begeginşz kendisi brlirlesin zamanını

Bencede bende çok üstüne durmuyorum ne zaman uyumak isterse uyutuyorum 1 yaşındayız bazen gündüz 3 uyku bile yapıyoruz. Beden ve beyin gelişimi için uyku iyi olur.