Biliyorsun bende istiyordum ve en az 2 yaş olsun aralarında istiyorum şimdi de
Kız aynı ben 4 erkekli ev
Hahahaha deme öyle deme deme
Hahah biliyorum işte büyümeden erkenden konuşmamak lazımmış o yüzden çok hareketli oldu bizim çocuklar
Hamileliğiniz cok kolay gecti sanırım bebeğinizde sakin uyumlu bir bebek olmalı birde tek başına bakmıyorsunuz sanırım yoksa yeni dogum yapmıs bir anne ikinci bebegi bu kadar kısa surede istemez
Ya bide uslu bir bebekse çok farklı bir hissiyat oluşuyor böyle bir sürü çocuk yapma ve bakma isteği bende sezeryanlıyım yanlışlıkla olur falan diye çok korkuyorum
Benim kız çok uslu sessiz sakin bir bebekti ona rağmen oğlumla aralarında 10 yaş var kız büyük oğlun biraz daha büyüyünce yalnız kalır bir tane daha yap arası açılmadan yaşları yakın olursa ikisi oyalanır kolaylık olur sana da kendileri oynar kimseye ihtiyaçları olmaz diyorlar şöyle bir üstün körü düşününce mantıklı geliyor ama oğluşumun döktüğü dolaplar karıştırdığı çekmeceler anne anne diye tutturmaları yatak odasından banyoya ve evin her köşesine dağılmış oyuncaklar beni gerçeklerle yüzleştiriyor ve kendimi saçmalama derken buluyorum 15 aylık bir minik adam yetiyor bana ki kızın ergenlik krizlerini saymıyorum evlat güzel şey tabi ama akıl sağlığımızı da korumamız lazım bacım
Sezeryan olarak çok kötüydü ve tek başımayım maalesef eşim hep görevde ama buna rağmen kızım tek olsun istemem en azından kardeş olunca ilerde beni rahat bırakır ama neyse su an yemek yemeğe vaktim olmiyor
Ahahah bende korkuyorum ama napalm kendime hedef koymak istiyorum hemde çocuk kafayı yedim ben
Ben hem kariyer hem çocuk yaptım çocuk doğduğundan beri benle geziyor belki iki tane olsa zor olucak ama işte
Maşallah sana canım ne güzel
Bacım sen kendine ne yaptın kendi ayağına sıkmışsın bu arada ben de 3 çocuğum 3 numaralar eşsiz olur istediği olmazsa onu gidip zorla alır size bağımlı yaşamaz
Bı kızım olursa umuduyla gaflete düştüm işte bizde iki numara öyle 3. Henuz küçük nasıl olacak bakalim
Yemin ederim ayni ben kız çocuk aşkıyla yanıp tutusurken 3.erkek çocuk şoku
- Kesin kız olur diyolar sanki kendileri bakacak kız doguracagim diye Hürrem sultana döndüm yine erkek olacak yine erkek olacak
Bana da diyorlar arkası kız aynen öyle bizmde 3 tane gelinimiz olur onlar kızımız olur
İnşaallah 3 tane korumayla gezecem daha ne isterim
Allah yardımcın olsun canım